AnonymBruker Skrevet 27. januar 2023 #1 Skrevet 27. januar 2023 Vi er en småbarnsfamilie og jeg lurer på om det er bedre og kutte ut en del av sukker på f.eks grøt, havregryn eller lignende og heller bruke sukrin? Smaker det likt? Er det sunnere? Anonymkode: a97a7...72d
AnonymBruker Skrevet 27. januar 2023 #2 Skrevet 27. januar 2023 Det er mye sunnere og smaker nesten likt. Supert i grøt. Anonymkode: 1fe1f...1b8
AnonymBruker Skrevet 27. januar 2023 #3 Skrevet 27. januar 2023 Anbefaler heller Natreen. Den har ikke den kunstige smaken. Jeg bruker den til alt man kan bruke vanlig sukker i. Kjøper min i store glass på Prix. Hilsen diabetiker som ikke spiser noe med sukker i 🙂 Anonymkode: 21645...302
AnonymBruker Skrevet 27. januar 2023 #4 Skrevet 27. januar 2023 Bruker Finesse bakesukker til mannen som ikke kan spise sukker, fungerer godt på både grøt og i bakst osv. Vanlig Sukrin har gjerne en kald smak, og er ikke like søt som sukker skje for skje. Sukrin gold og sukrinsirup derimot er også gode alternativer, gjerne bland litt. Husk at barn under 2 år helst ikke skal ha kunstig søtning. Lykke til! Anonymkode: 7575f...172
AnonymBruker Skrevet 27. januar 2023 #5 Skrevet 27. januar 2023 AnonymBruker skrev (14 minutter siden): Det er mye sunnere og smaker nesten likt. Supert i grøt. Anonymkode: 1fe1f...1b8 Er det sunnere, eller har det bare færre kalorier? Anonymkode: 2a33b...9ec 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå