Gå til innhold

Kutte ut sukker og bare spise sukrin?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi er en småbarnsfamilie og jeg lurer på om det er bedre og kutte ut en del av sukker på f.eks grøt, havregryn eller lignende og heller bruke sukrin? Smaker det likt? Er det sunnere? 

Anonymkode: a97a7...72d

Skrevet

Det er mye sunnere og smaker nesten likt. Supert i grøt. 

Anonymkode: 1fe1f...1b8

Skrevet

Anbefaler heller Natreen. Den har ikke den kunstige smaken. Jeg bruker den til alt man kan bruke vanlig sukker i. Kjøper min i store glass på Prix. Hilsen diabetiker som ikke spiser noe med sukker i 🙂

Anonymkode: 21645...302

Skrevet

Bruker Finesse bakesukker til mannen som ikke kan spise sukker, fungerer godt på både grøt og i bakst osv. Vanlig Sukrin har gjerne en kald smak, og er ikke like søt som sukker skje for skje. Sukrin gold og sukrinsirup derimot er også gode alternativer, gjerne bland litt. Husk at barn under 2 år helst ikke skal ha kunstig søtning. Lykke til!

Anonymkode: 7575f...172

Skrevet
AnonymBruker skrev (14 minutter siden):

Det er mye sunnere og smaker nesten likt. Supert i grøt. 

Anonymkode: 1fe1f...1b8

Er det sunnere, eller har det bare færre kalorier?

Anonymkode: 2a33b...9ec

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...