Gjest Gjest Skrevet 19. desember 2005 #1 Skrevet 19. desember 2005 pleier egentlig og steke sånn uten ben.. men vi skal ha poteter og sandefjordsmør til og da passer d vel best og koke/trekke?? men hvor lenge..
Gjest Gjest Skrevet 19. desember 2005 #2 Skrevet 19. desember 2005 Kok opp saltet vann. Trekk kjelen vekk fra plat, legg fisken i,sett på lokket. Fisken er ferdigtrekt når beinet løsner lett fra fisken
Gjest Gjest_trådstarter_* Skrevet 19. desember 2005 #3 Skrevet 19. desember 2005 men er jo ikke noe ben!! ca hvor lenge??? og hvor mye salt? er 4 sånne laksefileter som man får kjøpt fryst...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå