magolia Skrevet 19. desember 2005 #1 Skrevet 19. desember 2005 Min svigermor er håpløs med julebakst, og jeg tenkte derfor hun skulle få litt av de småkakene jeg baker til jul. Hvordan ville dere ha pakket inn disse kakene? Jeg tenkte kanskje jeg kunne pakke de inn i cellofanpapir med fni rød sløyfe, men er det gunstig for kakene? Holder de seg greit i en slik innpakning?
Gjest Madeline Skrevet 19. desember 2005 #2 Skrevet 19. desember 2005 Jeg skal også gi bort julekaker til mormor. De har jeg lagt i bokser eller i poser pyntet med røde sløyfer. Alle kakeboksene / posene legger jeg i en stor fin julepose. Jeg kjøpte cellofan men fant ut at det var bedre med bokser og brødposer som jeg pyntet.
magolia Skrevet 19. desember 2005 Forfatter #3 Skrevet 19. desember 2005 Takk for svar Hannen! Hvilken brødposer er det du bruker?
Gjest Madeline Skrevet 19. desember 2005 #4 Skrevet 19. desember 2005 Takk for svar Hannen! Hvilken brødposer er det du bruker? ← Jeg bruker 6 liters brødposer. De må være så store for jeg har laget store porsjoner med julekaker . Med en rød sløyfe på blir det bra. Har du muligheten til å lage etiketter som du kan ha på så blir det helt topp. Jeg lager gjerne etiketter som der står f.eks. Pepperkaker fra Hannens hjemmebakeri.
magolia Skrevet 19. desember 2005 Forfatter #5 Skrevet 19. desember 2005 Å ja, du bruker vanlige brødposer av plast... :icon_idea: Er litt treig på mandagsmorgener! Morsom variant med hjemmelaget etikett!
Gjest Madeline Skrevet 19. desember 2005 #6 Skrevet 19. desember 2005 Morsom variant med hjemmelaget etikett! ← Da blir det litt mer spesielt og så ser det litt profft ut også.
magolia Skrevet 19. desember 2005 Forfatter #7 Skrevet 19. desember 2005 ...men du... mister ikke kakene litt av spøheten hvis de pakkes i plast?
Gjest Madeline Skrevet 19. desember 2005 #8 Skrevet 19. desember 2005 ...men du... mister ikke kakene litt av spøheten hvis de pakkes i plast? ← Nei, det har aldri mine gjort. De ligger jo i tett pose. Jeg har brukt poser til både pepperkaker, lyse kakemenn og sjokoladekjeks uten noe problem. Men er du usikker på det så kan du vel bruke en boks? En tom isboks f.eks. kan brukes hvis du ikke vil kjøpe bokser.
Gjest gjest1 Skrevet 19. desember 2005 #9 Skrevet 19. desember 2005 ...men du... mister ikke kakene litt av spøheten hvis de pakkes i plast? ← Kommer og an på om du legger flere sorter i samme pose. Kokosmakroner og pepperkaker er visstnok ingen god kombinasjon.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå