Gå til innhold

Elting av deig i kjøkkenmaskin. Fester seg til eltekroken.


Anbefalte innlegg

Har en Kenwood Major kjøkkenmaskin.

når jeg bruker den til elting av deig. Opplever jeg at deigen «fester» seg rundt eltekroken som en klump, og blir med kroken rundt uten at den eltes.

Noen som har tips til hvordan dette kan unngåes?

Har forsøkt med høyere hastighet, da slynges deigen av kroken, og eltes mer, men usikker på hvor lurt det er og om det da eltes riktig?

 

Fortsetter under...

Etter min mening er dette den beste kjøkkenmaskinen. Min elter slik du beskriver og jeg synes alltid sluttresultatet blir bra. Mulig du bruker bittelitt for mye mel, hvis deigen blir veldig kompakt. 

Anonymkode: 9cfeb...518

  • Liker 3
AnonymBruker skrev (10 minutter siden):

Skjer uansett hvilken kjøkkenmaskin jeg bruker. Så tror ikke nødvendigvis det er så mye man kan gjøre.

Anonymkode: 17012...2af

Her også.

Jeg pleier å stoppe maskina, så bruker jeg en slikkepott tar av deigen fra eltekroken og kjører i gang maskinen igjen. For det er helt vanlig at deigen setter seg på kroken. Det gjør den på begge mine maskiner.

Anonymkode: 9bfc4...6c4

Annonse

Jeg har stor nytte, både til inspirasjon og læring av facebook grupper, som "Gjærbakst" og "Kakeoppskrifter og gjærbakst" Det finnes sikkert flere grupper som passer. 

Anonymkode: 48ac4...3a1

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...