Gjest Gjesta Skrevet 18. desember 2005 #1 Skrevet 18. desember 2005 Kan den brukes til noe? Evt. kokes og puttes i gryter eller lignende? Hadde altså ikke dagen for matlaging i går. Ref. Karameller som aldri ble ferdige.
Gjest gjest1 Skrevet 18. desember 2005 #2 Skrevet 18. desember 2005 (endret) Bruker steikrester i både lapskaus og kjøttsupper! I sånne retter gjør det ingenting at steika er litt tørr heller. Jeg har også en annen variant med oppvarmet steik, der jeg skjærer steika i 1/2 cm tykke skiver som jeg legger på aliminiumsflolie (de kan godt ligge litt oppå hverandre), fodeler noen klatter med smør, salt og pepper ev også annet krydder oppå. Lukker folien og varmer på 200 grader til steken er varm. Da blir skivene veldig møre og saftige. Endret 18. desember 2005 av onyx
Gjest Gjesta Skrevet 18. desember 2005 #3 Skrevet 18. desember 2005 Bruker steikrester i både lapskaus og kjøttsupper! I sånne retter gjør det ingenting at steika er litt tørr heller. Jeg har også en annen variant med oppvarmet steik, der jeg skjærer steika i 1/2 cm tykke skiver som jeg legger på aliminiumsflolie (de kan godt ligge litt oppå hverandre), fodeler noen klatter med smør, salt og pepper ev også annet krydder oppå. Lukker folien og varmer på 200 grader til steken er varm. Da blir skivene veldig møre og saftige. ← Takk! Den siste der skal jeg prøve, passer ypperlig nå når jeg er alene i en knapp uke.
Gjest gjest1 Skrevet 18. desember 2005 #4 Skrevet 18. desember 2005 Jepp, den siste varianten er den jeg alltid bruker når jeg varmer steikrester som gjerne har blitt litt tørre. Smøret smelter jo ned i kjøttet og gjør det saftigere.
Gjest Gjesta Skrevet 18. desember 2005 #5 Skrevet 18. desember 2005 Jepp, den siste varianten er den jeg alltid bruker når jeg varmer steikrester som gjerne har blitt litt tørre. Smøret smelter jo ned i kjøttet og gjør det saftigere. ← Det ble kjempegodt!
Gjest gjesta Skrevet 18. desember 2005 #6 Skrevet 18. desember 2005 Og neste gang går du for roastbeef
Gjest Gjesta Skrevet 18. desember 2005 #7 Skrevet 18. desember 2005 Og neste gang går du for roastbeef ← Ja kanskje det!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå