Gå til innhold

Hvordan koke rå lammerullepølse?


Anbefalte innlegg

Gjest Lompa i.i.
Skrevet

Mamma har vært i Danmark og kjøpte seg lammerullepølse, men da hun kom hjem viste det seg at den er rå, og må kokes først. Men vi aner ikke hvor lenge? Noen som har peiling? Skal den fosskoke eller bre trekke, evt småkoke? Hvor sterk varme og hvor lenge? Vi har bestandig kjøpt den ferdig, så vi aner ikke....

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Den skal trekke i ca. to timer. Etterpå skal den legges i press.

Dere har sikkert ikke presse, da går det an å bruke to brødformer. Legg rullen i den ene, legg den andre oppå og fyll den med noe tungt. Øk presset etter hvert som rullen blir kald, la den ligge ihvertfall over natten.

Skrevet

Et lite tips: Jeg brukte vaffeljernet mitt da jeg la lammerull i press i fjor, rullen skal visstnok ha 2 kg press, og vaffeljernet veide nøyaktig det. :ler:

En brødfjøl på toppen av rullen, og vaffeljernet oppå der igjen. Gikk fint det. :mrgreen:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...