Gå til innhold

Kan jeg bruke brunt sukker på karamellisert løk?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tom for vanlig sukker.

Anonymkode: cda65...1a9

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du trenger ikke sukker i det hele tatt.

Fres opp løken, fyll på vann jevnlig, og brun på lav varme i lang tid, da blir løken naturlig karamellisert.

Anonymkode: 905b9...f4d

Skrevet

Den eneste faren er vel at det blir litt bedre.

  • Liker 3
  • Nyttig 1
Skrevet

Takk for svar! Hadde oppi litt brunt sukker, salt pepper og vann. Da hadde løken surret på svak/middels varme i smør/olje i 20 min, så nå får den bare reduseres ☺️

Anonymkode: cda65...1a9

Skrevet

Ja. Smaker mer karamellisert 🙂

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...