AnonymBruker Skrevet 18. januar 2023 #1 Skrevet 18. januar 2023 Tom for vanlig sukker. Anonymkode: cda65...1a9
AnonymBruker Skrevet 18. januar 2023 #2 Skrevet 18. januar 2023 Du trenger ikke sukker i det hele tatt. Fres opp løken, fyll på vann jevnlig, og brun på lav varme i lang tid, da blir løken naturlig karamellisert. Anonymkode: 905b9...f4d
Pawn Hearts Skrevet 18. januar 2023 #3 Skrevet 18. januar 2023 Den eneste faren er vel at det blir litt bedre. 3 1
AnonymBruker Skrevet 18. januar 2023 #4 Skrevet 18. januar 2023 Takk for svar! Hadde oppi litt brunt sukker, salt pepper og vann. Da hadde løken surret på svak/middels varme i smør/olje i 20 min, så nå får den bare reduseres ☺️ Anonymkode: cda65...1a9
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå