AnonymBruker Skrevet 18. januar 2023 #1 Skrevet 18. januar 2023 Jeg trodde jeg var kjempelur her i går og lagde forskjellige moser til baby for prøvesmaking med morsmelk i. Jeg la det i isbitbrett med lokk og puttet hele greie i fryseren. Tenkte å tine 1 «isbit» som han skal få smake til middagen i dag, men skal jeg da legge den over i en annen lufttett form og sette i kjøleskapet, eller sette den på benken eller hva? Anonymkode: 624bd...338
AnonymBruker Skrevet 18. januar 2023 #2 Skrevet 18. januar 2023 Den tiner jo veldig fort da. Om du vil tine den enda fortere kan du ta den i microen. Det eneste som "skjer" er at antistoffene i den bittelille morsmelkskvetten kan bli ødelagt, slik at morsmelka blir ørlitt mindre sunn (altså ikke på noen måte mer usunn). Anonymkode: 8bf96...1c5
AnonymBruker Skrevet 18. januar 2023 #3 Skrevet 18. januar 2023 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Den tiner jo veldig fort da. Om du vil tine den enda fortere kan du ta den i microen. Det eneste som "skjer" er at antistoffene i den bittelille morsmelkskvetten kan bli ødelagt, slik at morsmelka blir ørlitt mindre sunn (altså ikke på noen måte mer usunn). Anonymkode: 8bf96...1c5 Aha, så jeg kan ta den i micro? Det er fint, tipper baby vil være mer begeistret om det er litt varmt 😊👍🏼 Anonymkode: 624bd...338
AnonymBruker Skrevet 18. januar 2023 #4 Skrevet 18. januar 2023 Vær obs på at morsmelk er full av enzymer så den mosen fort blir suppe. Anonymkode: b742e...0c4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå