Gjest Pet Skrevet 17. desember 2005 #1 Del Skrevet 17. desember 2005 Jeg har et gammelt krumkakejern i støpejern som jeg aldri har brukt. Kan noen forklare meg hvordan dette skal brukes? Hvor varm skal plata være? Skal det snus? Hadde vært litt morsomt å prøve det! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cata Skrevet 17. desember 2005 #2 Del Skrevet 17. desember 2005 Første gangen du bruker det så må du smøre godt. Sannsynligvis vil de første kakene sitte fast når det ikke har vært brukt på lenge. Bruk svak varme, husk krumkaker skal være lysegule - ikke svidd. Legg en klatt røre i jernet. Stek til "osingen" avtar, og så snur du jernet så den andre siden blir stekt. Ta ut krumkaken og form den slik du ønsker. Kan ikke komme med mer detaljert instruks, for man må nesten forsøke seg litt fram for å finne riktig varme og mengde røre. En del avhenger jo av hvordan komfyren din er. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pet Skrevet 17. desember 2005 #3 Del Skrevet 17. desember 2005 Takk! Skal huske å bruke svak varme! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 17. desember 2005 #4 Del Skrevet 17. desember 2005 Jeg har et gammelt krumkakejern i støpejern som jeg aldri har brukt. Kan noen forklare meg hvordan dette skal brukes? Hvor varm skal plata være? Skal det snus? Hadde vært litt morsomt å prøve det! ← Antagelig malmjern. Hadde et slikt vaffelern. De er gode jern,men i dag har vi det travelt å gjør det på annet vis. Ha god varme på platen og varm opp jernet. Skru ned varmen før du begynner. God smøring. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå