Eliza Doalot Skrevet 17. desember 2005 #1 Skrevet 17. desember 2005 Har mistet oppskriftene mine på julegodtet, og jeg klarer ikke å huske mengdene? Noen som vil dele sine med meg? Seigmann-oppskrifta inneholdt annanasessens og sitronsyre, synes det var veldig godt så blir glad hvis noen har en som likner. Anyone?
Gjest reddende engel Skrevet 17. desember 2005 #2 Skrevet 17. desember 2005 Jeg kan hjelpe med Ananas-gelétopper. 2 1/4 dl vann 1/2 kg sukker 15 plater gelantin ananasessens (smakes til) 10 g sitronsyre Bløt gelantin i fem minutter, klem ut vann. Kok opp lake av sukker og vann. Når sukkeret er oppløst tas kjelen AV platen, og gelantin røres i. NB: Gelantineffekten blir ødelagt om den skulle koke!!! Tilsett sitronsyre og smak til med essens. Kan evt farges med litt gul konditorfarge. Helles i dype tallerkner eller en annen passende form, la stivne. Klippes opp og rulles i sukker.
Eliza Doalot Skrevet 17. desember 2005 Forfatter #3 Skrevet 17. desember 2005 That's it!! Tusen takk!!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå