Gå til innhold

Hjemmelaget eller take away/spise ute - økonomi


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

At amerikanere spiser ofte ute er ikke uventet.  Der er det vanlig å jobbe mye, og gjerne ha to jobber. India og Tyrkia har tradisjonelle matretter som tar lang tid å lage. Når kvinnene går ut i jobb, må tradisjonelle retter erstattes med raskere mat å lage. Ferdigmat og halvfabrikata blir løsningen.  Akkurat som det var i Norge utover 80-tallet. 

Når det hevdes at jo rikere vi blir, jo mindre tid bruker vi å lage mat, så tenker jeg at grunnen er at det er kommet tilbud om levering av matkasser i deler av Norge.  Det koster sikkert, men man sparer tid. Forstår godt at man velger dette om man har råd til det.  



   

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...