Gjest Lulle Skrevet 16. desember 2005 #1 Skrevet 16. desember 2005 hvordan laget man de. Vet det var malte mandler,smør,sukker. Slike knekkkaker... Ligner på havreflarn.
SissiB Skrevet 16. desember 2005 #2 Skrevet 16. desember 2005 100 gr. sukker, 2 ss. hvetemel, 100 gr. mandler, 100 gr. smør, 1 ss. melk, 1 ss. Sirup Skåld mandlene og snitt dem. Bland alt i en kasserolle og kok såvidt opp. Legg en klatt mandeldeig på bakepapir på platen. Stekes ved 200 C til de er gulbrune - pass godt på dem, det er vanskelig å angi nøyaktig tid! (Prøv med et par min. først.) Løsne kakene før de er kalde, og legg dem på en flaske hvis du vil ha dem litt buet i fasongen. De kan også avkjøles på rist - da blir de flate.
Gjest Gjest Skrevet 17. desember 2005 #3 Skrevet 17. desember 2005 100 gr. sukker, 2 ss. hvetemel, 100 gr. mandler, 100 gr. smør, 1 ss. melk, 1 ss. Sirup Skåld mandlene og snitt dem. Bland alt i en kasserolle og kok såvidt opp. Legg en klatt mandeldeig på bakepapir på platen. Stekes ved 200 C til de er gulbrune - pass godt på dem, det er vanskelig å angi nøyaktig tid! (Prøv med et par min. først.) Løsne kakene før de er kalde, og legg dem på en flaske hvis du vil ha dem litt buet i fasongen. De kan også avkjøles på rist - da blir de flate. ← Tak,takk,men må de skoldes?
Gjest Gjest Skrevet 17. desember 2005 #4 Skrevet 17. desember 2005 Tak,takk,men må de skoldes? ← Skal ikke mandlene grovhakkes?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå