Gå til innhold

mandelspon


Anbefalte innlegg

Skrevet

hvordan laget man de. Vet det var malte mandler,smør,sukker.

Slike knekkkaker... Ligner på havreflarn.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

100 gr. sukker,

2 ss. hvetemel,

100 gr. mandler,

100 gr. smør,

1 ss. melk,

1 ss. Sirup

Skåld mandlene og snitt dem. Bland alt i en kasserolle og kok såvidt opp. Legg en klatt mandeldeig på bakepapir på platen. Stekes ved 200 C til de er gulbrune - pass godt på dem, det er vanskelig å angi nøyaktig tid! (Prøv med et par min. først.) Løsne kakene før de er kalde, og legg dem på en flaske hvis du vil ha dem litt buet i fasongen. De kan også avkjøles på rist - da blir de flate.

Skrevet
100 gr. sukker,

2 ss. hvetemel,

100 gr. mandler,

100 gr. smør,

1 ss. melk,

1 ss. Sirup

Skåld mandlene og snitt dem. Bland alt i en kasserolle og kok såvidt opp. Legg en klatt mandeldeig på bakepapir på platen. Stekes ved 200 C til de er gulbrune - pass godt på dem, det er vanskelig å angi nøyaktig tid! (Prøv med et par min. først.) Løsne kakene før de er kalde, og legg dem på en flaske hvis du vil ha dem litt buet i fasongen. De kan også avkjøles på rist - da blir de flate.

Tak,takk,men må de skoldes?

Skrevet
Tak,takk,men må de skoldes?

Skal ikke mandlene grovhakkes?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...