*Heidi* Skrevet 16. desember 2005 #1 Skrevet 16. desember 2005 I kveld skal vi ha oksestek som jeg aldri har lagd før, har derfor søkt litt på innternett ( bla kg) og finner så mange forskjelige måter å lage på. Det jeg lurer på helt konkret er: *Bør jeg brune den i pannen før, som mange skriver, eller ha den i åtte min på 250 c før jeg setter ned gradene til 90? *Kan jeg ha løk,gulerøtter og poteter ved siden av steken hele tiden eller bør jeg legge dette inn i egen langpanne etterhvert ? *Bør i såfall denne langpannen stå over eller under steken? *Skal jeg ha vann i langpannen som steken eller potetene ligger i? *Med eller uten stekepose? *Hvor i ovnen skal steken stå? *Hvor lenge bør jeg beregne før gjestene kommer, å sette inn steken? Aldri lagd dette før så jeg håper virkelig noen kan hjelpe meg fort..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå