Gå til innhold

Oksestek! HASTER


Anbefalte innlegg

Skrevet

I kveld skal vi ha oksestek som jeg aldri har lagd før, har derfor søkt litt på innternett ( bla kg) og finner så mange forskjelige måter å lage på. Det jeg lurer på helt konkret er:

*Bør jeg brune den i pannen før, som mange skriver, eller ha den i åtte min på 250 c før jeg setter ned gradene til 90?

*Kan jeg ha løk,gulerøtter og poteter ved siden av steken hele tiden eller bør jeg legge dette inn i egen langpanne etterhvert ?

*Bør i såfall denne langpannen stå over eller under steken?

*Skal jeg ha vann i langpannen som steken eller potetene ligger i?

*Med eller uten stekepose?

*Hvor i ovnen skal steken stå?

*Hvor lenge bør jeg beregne før gjestene kommer, å sette inn steken?

Aldri lagd dette før så jeg håper virkelig noen kan hjelpe meg fort.. :ironi:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...