magolia Skrevet 16. desember 2005 #1 Del Skrevet 16. desember 2005 Min og min samboers familie skal i år feire vår første jul sammen i vårt hus. Alle skal overnatte til første juledag, og da har jeg lyst til å diske opp med en god julefrokost/lunsj. Jeg trenger derfor tips til hva jeg skal lage! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 16. desember 2005 #2 Del Skrevet 16. desember 2005 Vi har: hjemmelaget brød og hjemmelagede rundstykker + salt kjeks osv.. Pålegg: ekstra godt smør (setersmør el.l.), sild i et par varianter, sylte, lammerull, okserull, røkt laks, egg, rødbeter, babybell (småoster), edamer, gräddost, div. mykere oster, brukost, hjemmelaget jordbærsyltetøy (ferskt), multesyltetøy.. Det er det jegkommer på.. Pass på å ha litt god kaffe og te, og juice.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kvist Skrevet 16. desember 2005 #3 Del Skrevet 16. desember 2005 Vi pleier alltid å få rester av ribbe, medisterkaker og pølser som varmes opp og spises med lefse og sennep. I tillegg til brød og pålegg. Også er jo en diger mugge med varm kakao godt da, laget på god sjokolade Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nostalgia Skrevet 16. desember 2005 #4 Del Skrevet 16. desember 2005 Vi pleier å dekke opp et fint bord med juleduk og masse levende lys. Vi setter frem: Varme rundstykker (helst hjemmelagde), all slags gode pålegg som: roastbiff, spekekjøtt, eggerøre, ribbe, lammerull, en god leverpostei. Ellers har vi mange forskjellige slags salater, sild, sylteagurker og diverse gode oster og litt frukt... vi har gjerne både varm sjokolade og kaffe - og så sitter vi leeeenge og spiser, prater og koser oss... *gleder meg* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 17. desember 2005 #5 Del Skrevet 17. desember 2005 Vi har nystekt brød, forskjellige gode oster, forskjellige kjøttpålegg (2-3 typer salami/spekepølse, fenalår, bayonneskinke, juleskinke, spekeskinke osv), hjemmelaget potetsalat, hjemmelaget rødbetesalat, julepostei, røkelaks, hjemmelaget majones, forskjellige grønnsaker og sikkert mer jeg ikke kommer på. Gleder meg til det! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Piglet Skrevet 17. desember 2005 #6 Del Skrevet 17. desember 2005 Min mor er dansk, og både juleaftendag og 1. juledag, spiser vi en del danske retter til lunch/frokost. F.eks. frikadeller (kjøttboller av svinekjøtt), varme leverpostei med champinong og bacon, sild etc. Ellers mye godt pålegg (sylten kommer f.eks. første frem da, røket eller gravet laks, oster etc.) Godt brød, både rugbrød og lyst brød. Og så øl og snaps. Og julekaker til desert. Piglet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
agbre Skrevet 17. desember 2005 #7 Del Skrevet 17. desember 2005 Mye av det samme her. Lefse og sylte måååå jeg bare ha Ellers gulost, juleansjos som vi renser selv (har egen tallerken på bordet til det formålet) Ribbe fra dagen i forveien pleier vi som regel også ha. ++++++++ annet godt. Hvis du liker gravlaks er det veldig lett å lage selv. Finnes oppskrifter på nettet. Kjøp en god sennepssaus til eller lag den selv Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå