flusa Skrevet 10. januar 2023 #21 Del Skrevet 10. januar 2023 Steksjyen ! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker 42 Skrevet 10. januar 2023 #22 Del Skrevet 10. januar 2023 CrazyCatLady2500 skrev (3 minutter siden): Og det er det klart at man har! 😃 spiser vel alltid poteter til biff?! Elsker poteter. Enten det er råstekte poteter, fløtegratinerte poteter, hasselbackpoteter, pommes frites, ovnsstekte poteter, potet Anna eller noe annet. Elsker poteter!!! Nein. En av fire, kanskje... Glad i poteter jeg også altså, men har gått litt lei av det til biff. Ble inspirert av tråden - så i dag blir det entrecote , stekte grønsker&nudler (uten saus) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2023 #23 Del Skrevet 10. januar 2023 Som regel enten rødvinssaus eller krydder/urtesmør, begge deler hjemmelaget. Noen ganger også feks blåmuggostsaus, kremet sennepssaus, soppsaus (som ikke bare er stekt sopp med masse fløte, men i tillegg god kraft, sherryeddik og armagnac) eller chimichurri. Salsa verde går også an, særlig om sommeren til grillet biff, men er bedre til lam eller kalv. Anonymkode: b8d91...de0 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-jk- Skrevet 10. januar 2023 #24 Del Skrevet 10. januar 2023 (endret) 1 stk. Knorr spicy bearnaise pose 50g lettmargarin 2dl lettmelk Endret 10. januar 2023 av -jk- 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Embla Othea Skrevet 10. januar 2023 #25 Del Skrevet 10. januar 2023 Toro bearnaise 😄 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nassenøff Skrevet 10. januar 2023 #26 Del Skrevet 10. januar 2023 Koker opp fløte I stekepanna imens biffen hviler. Bruker rødvin, kikkoman, hel Pepper, en dæsj okse fond, 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2023 #27 Del Skrevet 10. januar 2023 Bruker enten hjemmelaget bearnaise, soppsaus eller kryddersmør på biff 😊 Spiser ikke biff så fryktelig ofte, så når jeg først gjør det liker jeg å bruke god tid på både saus og annet tilbehør. Anonymkode: efea0...d3a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2023 #28 Del Skrevet 10. januar 2023 Fyldig soppsaus lagd på Sopp, sjalottløk, fløte, salt/pepper med et par ss philadelfiaost og en liten dæsj soyasaus👍🏻 Anonymkode: 245ab...d88 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2023 #29 Del Skrevet 10. januar 2023 AnonymBruker 42 skrev (2 timer siden): Om man først skal ha saus - så stemmer jeg for hjemmelaget rødvinssaus jeg også. (dvs. om man har potitter tæl) Dette! Bernaise til biff er så White trash gatekjøkken på bygda som man kan få det 😳 Anonymkode: 614b0...d97 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2023 #30 Del Skrevet 10. januar 2023 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Dette! Bernaise til biff er så White trash gatekjøkken på bygda som man kan få det 😳 Anonymkode: 614b0...d97 Hvorfor det? Det er jo en fransk saus. Anonymkode: 041ed...66a 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2023 #31 Del Skrevet 10. januar 2023 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Dette! Bernaise til biff er så White trash gatekjøkken på bygda som man kan få det 😳 Anonymkode: 614b0...d97 For meg er all saus på biff white-trash. Man søker jo å kamuflere smaken. Anonymkode: 1379a...813 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2023 #32 Del Skrevet 10. januar 2023 Rødvinssaus er best til biff, med bearnaisesaus som nr to. Men jeg lager dem ikke selv, kjøper Fjordlands ferdige eller Jakobs (den er best på rødvinssausen!). Det er utrolig godt med fløtegratinerte poteter, rødvinssaus og stekte aspargestopper til biff, ev stekte sjampinjonger i stedet for aspargesene. Anonymkode: 81106...740 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2023 #33 Del Skrevet 10. januar 2023 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Helt utrolig at folk kan sitte her og anbefale Toro og Fjorland. Disse sausene er ikke noe gode 🤢 Jeg pleier å bruke denne oppskriften til Bernaise: https://gladkokken.no/oppskrifter/sauce-bearnaise Rødvinssaus er også en slager Anonymkode: c52db...1d4 Det er ufint å uttrykke seg slik om mat. AnonymBruker skrev (11 minutter siden): Dette! Bernaise til biff er så White trash gatekjøkken på bygda som man kan få det 😳 Anonymkode: 614b0...d97 Fysj for en måte å omtale andres smak! AnonymBruker skrev (9 minutter siden): For meg er all saus på biff white-trash. Man søker jo å kamuflere smaken. Anonymkode: 1379a...813 Jeg vil heller ikke ha saus på biffen fordi jeg vil kjenne smaken av oksen, men jeg greier å artikulere det uten å ty til nedsettende slengbemerkninger. Anonymkode: 38e70...51a 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2023 #34 Del Skrevet 10. januar 2023 Jack Daniels saus 😋 Anonymkode: c156b...633 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker 42 Skrevet 10. januar 2023 #35 Del Skrevet 10. januar 2023 AnonymBruker skrev (9 minutter siden): Dette! Bernaise til biff er så White trash gatekjøkken på bygda som man kan få det 😳 Anonymkode: 614b0...d97 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): For meg er all saus på biff white-trash. Man søker jo å kamuflere smaken. Anonymkode: 1379a...813 Blir dere ikke engang bittelitt flaue på egne veie av å bruke utrykket "white trash"? Finnes vel knapt noe mer "selvskudd" enn å kalle noe/noen slikt... Jeg kjenner t.o.m på såkalt "passiv flauhet" hver gang jeg ser det brukt😅 Og nei, de fleste søker ikke å kamuflere smaken, men prøver å fremheve og komplimentere den... 9 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2023 #36 Del Skrevet 10. januar 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Om jeg først spiser biff er det av en slik kvalitet at den gjør seg best med salt, pepper, og litt olivenolje. Saus er til for å kamuflere god kvalitet. Anonymkode: 1379a...813 …eller mener du dårlig kvalitet? Anonymkode: a9519...634 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eva-Lena Skrevet 10. januar 2023 #37 Del Skrevet 10. januar 2023 Lager saus av sjyen og blander inn litt rømme og masse pepper. Det er kjempegodt og enkelt 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Forundret.. Skrevet 10. januar 2023 #38 Del Skrevet 10. januar 2023 Jeg freser no sjampinjong og løk. Bruker salt og pepper på og så koker jeg det inn med fløte. Av og til kaster jeg noe viltkrydder også oppi, bare en liten dæsj. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2023 #39 Del Skrevet 10. januar 2023 Herregud! White trash hakke rå til biff Einstein!!! Anonymkode: f58a7...56d 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2023 #40 Del Skrevet 10. januar 2023 Eva-Lena skrev (4 minutter siden): Lager saus av sjyen og blander inn litt rømme og masse pepper. Det er kjempegodt og enkelt Greit å gjøre det samme med fløte istedefor rømme? Anonymkode: 83e78...baa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå