AnonymBruker Skrevet 10. januar 2023 #1 Skrevet 10. januar 2023 Regner med de fleste lager på slump, men hva bruker du av ingredienser? Anonymkode: d767a...de7
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2023 #2 Skrevet 10. januar 2023 Ett stk toro bernaise sausepose. Anonymkode: ebc10...8b6 4 2
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2023 #3 Skrevet 10. januar 2023 toro bernaise🤷♀️ Anonymkode: 261fd...b09 1
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2023 #4 Skrevet 10. januar 2023 Fjordland Bearnaise. Anonymkode: 041ed...66a
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2023 #5 Skrevet 10. januar 2023 Spiser biff sjelden, og når jeg først spiser skal det være godt, så da blir det bearnaise ja Anonymkode: d96d0...888 1
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2023 #6 Skrevet 10. januar 2023 Er det ingen som lager egen saus?😄 Det har jeg alltid gjort, men blir ofte det samme, så ute etter litt tips om noe nytt. Ikke riktig sted å spørre, skjønner jeg🙈😄 Anonymkode: d767a...de7 1
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2023 #7 Skrevet 10. januar 2023 Bruker ikke saus. Har fløtepoteter til, så det er jo "saus" på en måte. Og kryddersmør/hvitløkssmør. Om jeg skal ha saus, blir det en peppersaus. Anonymkode: 2730d...b8e 2 1
RedPimpernell Skrevet 10. januar 2023 #8 Skrevet 10. januar 2023 Foretrekker kryddersmør på biffen her. En stor kladd som smelter utover kjøttet. :-) 3
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2023 #9 Skrevet 10. januar 2023 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Er det ingen som lager egen saus?😄 Det har jeg alltid gjort, men blir ofte det samme, så ute etter litt tips om noe nytt. Ikke riktig sted å spørre, skjønner jeg🙈😄 Anonymkode: d767a...de7 Helt utrolig at folk kan sitte her og anbefale Toro og Fjorland. Disse sausene er ikke noe gode 🤢 Jeg pleier å bruke denne oppskriften til Bernaise: https://gladkokken.no/oppskrifter/sauce-bearnaise Rødvinssaus er også en slager Anonymkode: c52db...1d4 4
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2023 #10 Skrevet 10. januar 2023 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Helt utrolig at folk kan sitte her og anbefale Toro og Fjorland. Disse sausene er ikke noe gode 🤢 Jeg pleier å bruke denne oppskriften til Bernaise: https://gladkokken.no/oppskrifter/sauce-bearnaise Rødvinssaus er også en slager Anonymkode: c52db...1d4 Jo, det er de, i tillegg til at de lager seg selv, så man slipper å finne to panner, smør, hakke løk, osv osv Anonymkode: ebc10...8b6 3
Ugresset Skrevet 10. januar 2023 #11 Skrevet 10. januar 2023 Skysaus med løk, sopp, grovkornet sort pepper og en god skvett kremfløte. Trenger ikke være mer avansert enn det .🤤 4
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2023 #12 Skrevet 10. januar 2023 Soppstuing! Stek sopp i samme stekepanne som biffen ble stekt i. Ha i fløte og krydder og la det surre til fløten er redusert Anonymkode: 9d0c7...217 3
AnonymBruker 42 Skrevet 10. januar 2023 #14 Skrevet 10. januar 2023 CrazyCatLady2500 skrev (1 minutt siden): Hjemmelaget rødvinssaus. Om man først skal ha saus - så stemmer jeg for hjemmelaget rødvinssaus jeg også. (dvs. om man har potitter tæl)
AnonymBruker 42 Skrevet 10. januar 2023 #15 Skrevet 10. januar 2023 AnonymBruker skrev (19 minutter siden): Er det ingen som lager egen saus?😄 Det har jeg alltid gjort, men blir ofte det samme, så ute etter litt tips om noe nytt. Ikke riktig sted å spørre, skjønner jeg🙈😄 Anonymkode: d767a...de7 Kan jo prøve deg på chimichurrii, eller blåostsaus kanskje...
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2023 #16 Skrevet 10. januar 2023 Whisky saus. Kjempegodt👍👍 Anonymkode: df324...d4f 2
Ullvott Skrevet 10. januar 2023 #17 Skrevet 10. januar 2023 Ikke akkurat saus, men hjemmelaget soppstuing er en favoritt. Dessuten lager jeg en rask og lett stekesjy av restene i stekepanna mens biffene hviler før servering. 1
CrazyCatLady2500 Skrevet 10. januar 2023 #18 Skrevet 10. januar 2023 AnonymBruker 42 skrev (2 timer siden): Om man først skal ha saus - så stemmer jeg for hjemmelaget rødvinssaus jeg også. (dvs. om man har potitter tæl) Og det er det klart at man har! 😃 spiser vel alltid poteter til biff?! Elsker poteter. Enten det er råstekte poteter, fløtegratinerte poteter, hasselbackpoteter, pommes frites, ovnsstekte poteter, potet Anna eller noe annet. Elsker poteter!!! 1 1
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2023 #19 Skrevet 10. januar 2023 Bruker å veksle mellom hjemmelaget soppsaus/bearnesaus/peppersaus og kryddersmør. Lager alltid på slump og smaker meg frem Anonymkode: 79c65...d6a
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2023 #20 Skrevet 10. januar 2023 Om jeg først spiser biff er det av en slik kvalitet at den gjør seg best med salt, pepper, og litt olivenolje. Saus er til for å kamuflere god kvalitet. Anonymkode: 1379a...813 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå