Gå til innhold

Hvor lang tid på forkant kan jeg kutte opp grønnsaker til suppe?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg skal lage suppe om to dager. Kan jeg kutte opp grønnsakene i dag og legge i vann til jeg skal bruke det? 🙂 tenker da på gulrot, potet og kålrot. 

Anonymkode: f81d2...c39

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Gulrot og kålrot holder seg i hvert fall fint i vann et par dager. Poteter har jeg ikke prøvd.

Anonymkode: 27363...3e6

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg ville lagt det i kaldt vann helt dekkende og skiftet vannet etter en dag, og skiftet igjen dag 2.

Anonymkode: 83dac...b3c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (1 time siden):

Jeg ville lagt det i kaldt vann helt dekkende og skiftet vannet etter en dag, og skiftet igjen dag 2.

Anonymkode: 83dac...b3c

Og oppbevart det, spesielt potetene, kjølig. Jeg opplevde en gang at poteter som stod i vann i romtemperatur hadde gjæret da de skulle brukes 2 dager senere. Det var riktignok på sommerstid, men greit å ha i bakholdet allikevel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg pleier å kutte opp grønnsaker og legger det i en pose i kjøleskap uten noe vann. Det går veldig bra. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...