AnonymBruker Skrevet 5. januar 2023 #1 Skrevet 5. januar 2023 Hvor mange grader, og hvor lenge har du den når du har uten aluminiumsfolie? Leser så mye forskjellig, bl.a 180 grader i 10-15 min, og 200 grader i 20 minutt.. Anonymkode: 917ad...bca
AnonymBruker Skrevet 5. januar 2023 #3 Skrevet 5. januar 2023 Stykker av salmalaks på stekeplate dekket med folie. Ikke noe dekke over fisken. 170 grader, ca 10 min. Anonymkode: 079b8...a17
Frøkenfryden Skrevet 5. januar 2023 #4 Skrevet 5. januar 2023 Oppskjært salma 180 c ildfast form, 8-10 min. 2
AnonymBruker Skrevet 5. januar 2023 #5 Skrevet 5. januar 2023 Frøkenfryden skrev (1 minutt siden): Oppskjært salma 180 c ildfast form, 8-10 min. Samme her Anonymkode: 614f0...ec2
AnonymBruker Skrevet 5. januar 2023 #6 Skrevet 5. januar 2023 Frøkenfryden skrev (1 time siden): Oppskjært salma 180 c ildfast form, 8-10 min. Mens noen steker på like mange grader i 18-20 min. Hmm Anonymkode: 917ad...bca
Frøkenfryden Skrevet 5. januar 2023 #7 Skrevet 5. januar 2023 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Mens noen steker på like mange grader i 18-20 min. Hmm Anonymkode: 917ad...bca Ja men jeg syns det blir litt overstekt, liker å ha salma akkurat stekt, den kan jo også spises rå så man trenger ikke være redd liksom. Er jo kanskje en smakssak. 🙂Jeg tenker att når det tyter ut sånn hvitt er det i alle fall ferdig, men vil helst ha den ut rett før det. 4
AnonymBruker Skrevet 7. januar 2023 #8 Skrevet 7. januar 2023 AnonymBruker skrev (På 5.1.2023 den 18.33): Mens noen steker på like mange grader i 18-20 min. Hmm Anonymkode: 917ad...bca Det kommer an på tykkelsen på bitene. En filet må stekes lengre enn terninger, for å si det enkelt. Anonymkode: 64c05...892 2
AnonymBruker Skrevet 7. januar 2023 #9 Skrevet 7. januar 2023 Jeg skrur på ovnen samtidig som jeg setter inn laksefileten rett fra fryser. 30 minutter på 200 grader. Anonymkode: 6809f...31a 2
AnonymBruker Skrevet 7. januar 2023 #10 Skrevet 7. januar 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Det kommer an på tykkelsen på bitene. En filet må stekes lengre enn terninger, for å si det enkelt. Anonymkode: 64c05...892 Det kommer også an på hvor overstekt noen foretrekker laksen sin. Anonymkode: 079b8...a17 4
Camillapb Skrevet 9. januar 2023 #11 Skrevet 9. januar 2023 (endret) Tint filet I forvarmet ovn på 225°(varmluft) i 8 min Endret 9. januar 2023 av Camillapb
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2023 #12 Skrevet 10. januar 2023 Hvor godt stekt man liker laksen, varierer. Ovner varierer også - mye. I den nye ovnen min må jeg som regel steike laksen på 180 grader i minst 20 min, for å få samme resultat den gamle ovnen klarte på 10. Jeg liker laksen helt gjennomstekt. Mens en venninne alltid serverer den med såvidt skorpe ytterst, og helt rå inni... Som en slags varm sushi med skorpe.. Anonymkode: 13d2c...55c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå