AnonymBruker Skrevet 4. januar 2023 #1 Del Skrevet 4. januar 2023 Skal bake kake og trenger usaltet smør. Pleier å bruke softa flora, men den inneholder salt. Hvilke smør skal jeg kjøpe som er uten salt? Anonymkode: b8712...f12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Angelheart2 Skrevet 4. januar 2023 #2 Del Skrevet 4. januar 2023 Dersom du pleier bruke Soft Flora så pleier du jo ikke bruke smør i det hele tatt. Tine har usaltet smør og tror du får tak i usaltet Rørossmør også, men Tine får du i alle fall i alle matbutikker. 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2023 #3 Del Skrevet 4. januar 2023 Angelheart2 skrev (1 minutt siden): Dersom du pleier bruke Soft Flora så pleier du jo ikke bruke smør i det hele tatt. Tine har usaltet smør og tror du får tak i usaltet Rørossmør også, men Tine får du i alle fall i alle matbutikker. Er ikke soft flora smør? Anonymkode: b8712...f12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vandelay Skrevet 4. januar 2023 #4 Del Skrevet 4. januar 2023 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Angelheart2 Skrevet 4. januar 2023 #5 Del Skrevet 4. januar 2023 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Er ikke soft flora smør? Anonymkode: b8712...f12 Nei. Det er laget av rapsolje og er en margarin. 3 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ullvott Skrevet 4. januar 2023 #6 Del Skrevet 4. januar 2023 (endret) AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Er ikke soft flora smør? Anonymkode: b8712...f12 Soft flora er margarin, ikke smør. Det kommer litt an på hva du skal bake, men jeg har bakt med både saltet og usaltet, og både smør og margarin. Begge deler bruker å funke. Selv er jeg ikke så glad i utpreget smak av smør, og synes margarinbakst kan være helt fint. Endret 4. januar 2023 av Ullvott 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2023 #7 Del Skrevet 4. januar 2023 Angelheart2 skrev (1 minutt siden): Nei. Det er laget av rapsolje og er en margarin. Så de som bruker soft flora på brødskive, spiser egentlig margaring og olje på brødskive? Anonymkode: b8712...f12 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2023 #8 Del Skrevet 4. januar 2023 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Så de som bruker soft flora på brødskive, spiser egentlig margaring og olje på brødskive? Anonymkode: b8712...f12 Ja, men det er ikke noe galt i det. Det er mye lettere å smøre på. Anonymkode: 3d51a...305 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2023 #9 Del Skrevet 4. januar 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Så de som bruker soft flora på brødskive, spiser egentlig margaring og olje på brødskive? Anonymkode: b8712...f12 Det stemmer. Noen bruker "smør" som fellesbetegnelse på alle slike produkter, enten det er smør, margarin eller lettmargarin, men ekte smør er et naturprodukt som kan lages hjemme på kjøkkenet. Alt det andre er industrielt fremstilt margarin. Hva som smaker best er en smakssak, og hva som er sunnest kommer helt an på hva du legger mest vekt på, men det er uansett bare smør som er smør. (Et lite forbehold om Bremyk, som er en slags mellomting: Smør tilsatt olje for å bli mer smørevillig.) Anonymkode: 7772d...6bc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2023 #10 Del Skrevet 4. januar 2023 Jeg bruker blå Melange til baking Anonymkode: bb265...88d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå