Gå til innhold

Tips om frokost, lunsj, middag , kvelds gravid


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Noen som kan gi litt tips. Har ikke beste kostholdet

Anonymkode: 84f2e...14a

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hva liker du da? 

Skrevet

Frukost: Havregraut og te.
Lunsj: Polarbrød grovare med smør og makrell i tomat. Evt ha ost på også. Drikke, vann.
Middag: Omelett med det du liker å ha i eller grov pasta med brokkoli, valgfri saus. Evt pastasaus med litt næringsgjær. Drikke vann med bolber.
Kvelds: Yoghurt og ein banan. Drikke, ekstralettmelk f.eks.
Kos: F.eks kakao med krem. Evt ingenting.

 

AnonymBruker
Skrevet

Jeg spiste mye egg, kikerter(hummus), appelsin, nøtter, belgfrukter. Er veganer. Du trenger jern og det får du fra eggog kikerter og c-vitamin hjelper med opptaket av jern.

Frokost: 1-2 skiver med egg/hummus og grønnsaker 

Lunsj:chiapudding med frukt og bær

Middag: tomatbasert gryterett med kikerter/linser/bønner og masse grønnsaker med potetstappe eller ris eller en pai, taco

Kvelds: skive eller knekkebrød med avokado og grønnsaker

Anonymkode: 6d92d...c48

AnonymBruker
Skrevet

Helt vanlig mat, så lenge du holder deg unna det som står beskrevet på helsenorge sine sider. Altså unngår spekemat, salami, fårepølse, og myke oster. 

Brød med vanlig kjøttpålegg som kokt skinke, hamburgerrygg, etc, vanliste harde oster som norvegia, jarlsberg, etc, smøreoster på tube, leverpostei, syltetøy, peanøttsmør, osv osv. 

Middag: igjen helt vanlig mat, bare sørg for at kjøttet er gjennomstekt. 

Det er ikke spesielt vanskelig å spise som gravid altså, man må ikke gjøre det verre enn det er. Listen over ting man bør holde seg unna, er ikke spesielt vanskelig. 

Anonymkode: cd77f...e22

AnonymBruker
Skrevet

Ser at jeg helt tilfeldig har spist gravidvennlig i dag og i går;

Frokost; eggmuffins, med mengder grønnsaker i. Havregrøt med bringebær.

Lunsj; restewok av grønnsaker fra jula og byggris. Kalkunsalat med sennepsviniagrette. 

Middag; ramen med nudler, sopp, egg, og rester av ribbe. Torsk med gulrøtter og purre. 

Ser det ble innslag av restemat der... Men grønnsaker du bør bruke opp har du alltids, både i kjøleskap og fryser. Og i ramen er kyllingfilet godt. 

Anonymkode: 09e1a...f98

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (4 timer siden):

Jeg spiste mye egg, kikerter(hummus), appelsin, nøtter, belgfrukter. Er veganer. Du trenger jern og det får du fra eggog kikerter og c-vitamin hjelper med opptaket av jern.

Frokost: 1-2 skiver med egg/hummus og grønnsaker 

Lunsj:chiapudding med frukt og bær

Middag: tomatbasert gryterett med kikerter/linser/bønner og masse grønnsaker med potetstappe eller ris eller en pai, taco

Kvelds: skive eller knekkebrød med avokado og grønnsaker

Anonymkode: 6d92d...c48

Hæ? Du er veganer, men spiser egg? 😅

Anonymkode: 55f7f...5d5

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...