Gjest Gjest Skrevet 14. desember 2005 #1 Skrevet 14. desember 2005 Hei, Er det noen som har noen gode forslag (og oppskrifter) på en forrett som passer til finnbiff og karamellkake? Begge delene er jo ganske mektige så forretten bør kanskje ikke være så mektig.
Shea Skrevet 14. desember 2005 #2 Skrevet 14. desember 2005 Denne er frisk og god. Kan gjerne lages i forveien. Ingredienser 1 pk lys aspik 2 ½ dl vann 500 g kokt, renset laks eller ørret 1 dl lettrømme 2 ss presset sitron 3-4 ss majones 1 ½ dl kremfløte ca 50 g røykt laks i små terninger litt frisk finhakket dill Løs opp aspiken i kokende vann og avkjøl. Ha fisk, rømme, sitron og majones i en foodprocessor og kjør til alt er godt blandet. Rør inn frisk dill og røykt laks.Tilsett aspiken. Pisk fløten og vend den forsiktig i fiskeblandingen. Fyll blandingen i en mønstret form som er skylt i kaldt vann. La formen stå kjølig i 2-3 timer. Hvelv moussen på et fat og pynt med røykt laks, majones og frisk dill. Til forrett kan moussen lages i små former, en vanlig kaffekopp er en fin form
NullHull Skrevet 15. desember 2005 #3 Skrevet 15. desember 2005 Eller : Tomatbruschetta Asparges er også lett og god mat til forrett, feks. servert med hollandaisesaus eller med parmesan og spekeskinke, spekeskinken kan kanskje byttes ut med f.eks. røkelaks e.l. om du vil ha fisk i forretten?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå