Gå til innhold

Forrett til Finnbiff?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei,

Er det noen som har noen gode forslag (og oppskrifter) på en forrett som passer til finnbiff og karamellkake? Begge delene er jo ganske mektige så forretten bør kanskje ikke være så mektig.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Denne er frisk og god. Kan gjerne lages i forveien.

Ingredienser

1 pk lys aspik

2 ½ dl vann

500 g kokt, renset laks eller ørret

1 dl lettrømme

2 ss presset sitron

3-4 ss majones

1 ½ dl kremfløte

ca 50 g røykt laks i små terninger

litt frisk finhakket dill

Løs opp aspiken i kokende vann og avkjøl. Ha fisk, rømme, sitron og majones i en foodprocessor og kjør til alt er godt blandet. Rør inn frisk dill og røykt laks.Tilsett aspiken. Pisk fløten og vend den forsiktig i fiskeblandingen. Fyll blandingen i en mønstret form som er skylt i kaldt vann. La formen stå kjølig i 2-3 timer. Hvelv moussen på et fat og pynt med røykt laks, majones og frisk dill. Til forrett kan moussen lages i små former, en vanlig kaffekopp er en fin form

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...