Gå til innhold

Poser til brød


Sago

Anbefalte innlegg

Jeg baker en del brød og ønsker meg poser som ikke er plast til å ha dem i. Jeg har sett etterbrødposer i papir, men finner det ingen steder, derimot er det mange som selger gjenbrukbare brødposer i stoff. Fungerer det? Eller er det noen som vet om et sted jeg kan få tak i papirbrødposer?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvorfor vil du ha i papir? Krever jo mye energi og ressurser å produsere papirposer også, ikke ofte/lenge en kan bruke de opp igjen flere ganger heller. 

Aldri prøvd de i stoff, men vil tro det fungerer likt som papirposer, at det slepper luft til så brødet får en krisp/sprø overflate med fare for å tørke for mye inn om det blir liggende lenge utenfor brødboksen.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mt3 skrev (3 minutter siden):

Hvorfor vil du ha i papir? Krever jo mye energi og ressurser å produsere papirposer også, ikke ofte/lenge en kan bruke de opp igjen flere ganger heller. 

Aldri prøvd de i stoff, men vil tro det fungerer likt som papirposer, at det slepper luft til så brødet får en krisp/sprø overflate med fare for å tørke for mye inn om det blir liggende lenge utenfor brødboksen.

Det er ikke spesielt pga miljøet, men fordi plastposer blir for tett. Det blir fort fuktighet inni som gjør at brødskorpen blir bløt og dessuten kan bidra til mugg. Det er en grunn til at brød i butikk som regel kommer i papir.

Med stoff er jeg nettopp redd for at det slipper inn for mye luft, men det kan jo hende det fungerer hvis det er et tett nok stoff.

Endret av Sago
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Brød i butikk ligger i papir fordi det blir for vått i plast før de er nedkjølt. Jeg liker best å oppbevare brød i fryseren, men hvis du liker sprø skorpe kan du bare sette det på høykant med skjæreflaten ned i fjøla. Du kan legge noe over hvis du ønsker, men ikke tette helt.

Anonymkode: 363b8...2af

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...