Kvist Skrevet 14. desember 2005 #1 Skrevet 14. desember 2005 Jeg har laget marsipan i dag. Og etter et tips jeg leste her et sted laget jeg en del av deigen med aprikoser i stedet for eggehvite og en del av melisen. Orket ikke lete etter oppskriften her så jeg bare kjørte oppbløtte aprikoser (tørkede) i kjøkkenmaskinen sammen med malte mandler og litt melis. Fikk myk smidig deig som smakte kjempegodt. Blandet også i noen hakkede aprikoser. Fant et glass med kirsebær i rom i skapet, lot laken renne av en del av dem og gjorde det samme med dem. Utrolig godt! Og så fikk den koselig gammelrosa farge. Herved anbefales både "kosipan" og "kirsipan"! Særlig til de som ikke spiser/ ikke tåler egg og alikevel har lyst på marsipan.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå