Gå til innhold

Nyttårsmiddag for 2. Trenger tips.


Anbefalte innlegg

Skrevet

For aller første gang på mange år skal mannen og jeg feire nyttårsaften alene. Vi har ellers alltid hatt helstekt kalkun med tilbehør som mandelpotet, rosenkål/bacon og waldorfsalat til mange.  Hva gjør vi nå?

Jeg tenker å dekke pent opp på spisebordet for 2.  Med linservietter, levende lys og vakre glass.  En forrett, en hovedrett og en dessert.  Men hva?

Finnes der kalkun e.l. som kan passe for bare 2?  F.eks. bare stykker av kalkunen?  Har du forslag til forrett og dessert?  Helst sånt som kan lages dagen før, eller i god tid.  

Skal overraske mannen min!

  

 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hva  med andebryst?

  • Liker 2
Skrevet

Prior sin kalkunfilet. Det er 750 g kjøtt, så er litt mer enn du trenger men den er knallgod. 

Koster 129 på Joker, men mulig man kan få den billigere andre sted.

Stekes i stekepose i 40 min. Kjempefint kjøtt. 

Anonymkode: e74b2...e19

  • Liker 3
Skrevet

Kalkunbryst, filet, finns mange ulike pakker på Kiwi f eks i forskjellige størrelser. Restene kan jo brukes som pålegg.

Asparges surret i bacon med litt parmesan oppå er veldig godt som forrett. Og hva med å lage mini ostekaker på fine vinglass til dessert? De kan stå både en og to dager.

 

Anonymkode: e0b90...052

Skrevet

Kalkunbryst eller fillet har gått igjen i min lille familie i oppvekster. 

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Prior sin kalkunfilet. Det er 750 g kjøtt, så er litt mer enn du trenger men den er knallgod. 

Koster 129 på Joker, men mulig man kan få den billigere andre sted.

Stekes i stekepose i 40 min. Kjempefint kjøtt. 

Anonymkode: e74b2...e19

Den er god👌🏻 Enig. 
Kan ellers anbefale reinstek fra Arv. Knallgodt kjøtt! 

Anonymkode: 97d56...de6

  • Liker 1
Skrevet

Jeg ville gått for reinsdyr.

Anonymkode: e5145...579

  • Liker 1
Skrevet

Vi er to og har kjøpt kalkunfilet vi skal ha på nyttår. Med vanlig tilbehør.

Anonymkode: 09c16...d50

  • Nyttig 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (20 timer siden):

Prior sin kalkunfilet. Det er 750 g kjøtt, så er litt mer enn du trenger men den er knallgod. 

Koster 129 på Joker, men mulig man kan få den billigere andre sted.

Stekes i stekepose i 40 min. Kjempefint kjøtt. 

Anonymkode: e74b2...e19

Takk for et flott forslag.  Det blir kalkunfilet :)

Skrevet
AnonymBruker skrev (20 timer siden):

Kalkunbryst, filet, finns mange ulike pakker på Kiwi f eks i forskjellige størrelser. Restene kan jo brukes som pålegg.

Asparges surret i bacon med litt parmesan oppå er veldig godt som forrett. Og hva med å lage mini ostekaker på fine vinglass til dessert? De kan stå både en og to dager.

 

Anonymkode: e0b90...052

Asparges surret i bacon høres godt ut.  Tenker det blir forretten.  Takk!

Skrevet

Kalkunfilet i stekepose er vår løsning også. 

Det vi ikke spiser opp går i en deilig pastasalat samme med eventuelle rester av rosenkål og bacon. 

Vi gjør det ellers lettvint, dropper forrett og kjøper porsjonskaker fra en konfektbutikk til dessert. 

Anonymkode: af1dc...d1b

  • Nyttig 1
Skrevet

Vi har kjøpt kalkunlår. Mye mer smakfult og saftig enn filet. 

Forrige gang lagde vi en hel kalkun. Det er supert restekjøtt. I alt fra supper, salater, som lunsj... 

Anonymkode: 2148d...b58

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...