AnonymBruker Skrevet 23. desember 2022 #1 Skrevet 23. desember 2022 Fokus på svor er da oppskrytt og feil fokus til steketid og sprø svor. Hvem i alle dager spiser svoren? Iallfall ikke jeg. Anonymkode: 8aba8...5b0 2
Gjest Athena Catalina Skrevet 23. desember 2022 #2 Skrevet 23. desember 2022 Jeg spiser den heller ikke, syns den er kvalmende. Men vet om mange som elsker den svoren.
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2022 #3 Skrevet 23. desember 2022 Synes sprø svor er godt i små doser. Er ikke ribbe uten. Verste jeg vet er sånn ribbe som har stått i varmeskap i timesvis, hvor svora bar er seig. Anonymkode: 99460...dda 7
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2022 #4 Skrevet 23. desember 2022 SACRILEGE!!! 😱 Burn the witch! 🤪 Anonymkode: a2b90...4c0 5
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2022 #6 Skrevet 23. desember 2022 Svoren er det eneste på ribba jeg spiser 😅 Så jeg vil si det er den viktigste delen av ribba 😄 Anonymkode: 7570d...e3e 11
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2022 #7 Skrevet 23. desember 2022 Spiser ikke svoren,men det ser penere ut med sprø svor.... Anonymkode: f4aef...7d0
Kariannemor64 Skrevet 23. desember 2022 #8 Skrevet 23. desember 2022 (endret) Sprø spor på ribba er godt, men du får ikke det ønskelige resultatet ved å steke for lenge Endret 23. desember 2022 av Kariannemor64
FrankDrebin Skrevet 23. desember 2022 #9 Skrevet 23. desember 2022 Jeg bryr meg ikke så mye om svoren jeg heller. Er den sprø, er det godt med noen biter. Hvis ikke, spiller det ikke så stor rolle for meg. Viktigere at ribba er saftig og mør. 1 1
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2022 #10 Skrevet 23. desember 2022 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Svoren er det eneste på ribba jeg spiser 😅 Så jeg vil si det er den viktigste delen av ribba 😄 Anonymkode: 7570d...e3e Jepp👍enig. Anonymkode: c93ae...243 2
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2022 #11 Skrevet 23. desember 2022 Svoren er jo det som er godt med ribbe! Anonymkode: 8870b...1ff 6
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2022 #12 Skrevet 23. desember 2022 Sprø svor er jo kjempegodt! Anonymkode: f661a...b1c 6
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2022 #13 Skrevet 23. desember 2022 Sprø svor er fantastisk! Hvis samboer og jeg lager ribbe hjemme så spiser jeg svoren av alt kjøttet som er igjen når vi er ferdig (holder seg jo ikke sprø når vi varmer opp eller steker restene). Nam! Anonymkode: 1a3d7...fce 4
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2022 #14 Skrevet 23. desember 2022 Sprø svor er essensielt, og det er kjempegodt. Her blir all svor fortært med glede Anonymkode: 79a6b...3e7 6
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2022 #15 Skrevet 23. desember 2022 Ingen rundt bordet vårt spiser ekkel grisehud. Vi er godt utdannede, pene vellykkede mennesker. Anonymkode: 33a11...146 2
Million Skrevet 23. desember 2022 #16 Skrevet 23. desember 2022 AnonymBruker skrev (1 time siden): Fokus på svor er da oppskrytt og feil fokus til steketid og sprø svor. Hvem i alle dager spiser svoren? Iallfall ikke jeg. Anonymkode: 8aba8...5b0 Alle julemiddagene jeg har sittet ved og det har stått ribbe på bordet, så har det blitt kamp om svoren. ALLE liker sprøstekt svor! Det er faktisk det eneste jeg liker noe særlig ved ribbe, en bleik kjøttbit som det bare renner fett av og er dekket med et tjukt lag spekk/fett. Nei, jeg elsker ikke ribbe eller pinnekjøtt altså! Derfor skal jeg heller ikke servere det i morgen 4
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2022 #17 Skrevet 23. desember 2022 Det ser penere ut med sprø svor, men jeg spiser den ikke. Av en eller annen grunn synes jeg det er ekkelt å knaske på hud. Anonymkode: 3f5e1...bda 2
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2022 #18 Skrevet 23. desember 2022 AnonymBruker skrev (12 minutter siden): Ingen rundt bordet vårt spiser ekkel grisehud. Vi er godt utdannede, pene vellykkede mennesker. Anonymkode: 33a11...146 Jeg viste ikke at utseende hadde noe påvirkning på hva man liker spise... Her mener de fleste at svoren er noe av det viktigste med ribba, andre spiser ikke svoren. Anonymkode: 715d8...785 4
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2022 #19 Skrevet 23. desember 2022 AnonymBruker skrev (15 minutter siden): Ingen rundt bordet vårt spiser ekkel grisehud. Vi er godt utdannede, pene vellykkede mennesker. Anonymkode: 33a11...146 Ågidameg.. Anonymkode: 79a6b...3e7 10
Brunhilde Skrevet 23. desember 2022 #20 Skrevet 23. desember 2022 Million skrev (29 minutter siden): Alle julemiddagene jeg har sittet ved og det har stått ribbe på bordet, så har det blitt kamp om svoren. ALLE liker sprøstekt svor! Det er faktisk det eneste jeg liker noe særlig ved ribbe, en bleik kjøttbit som det bare renner fett av og er dekket med et tjukt lag spekk/fett. Nei, jeg elsker ikke ribbe eller pinnekjøtt altså! Derfor skal jeg heller ikke servere det i morgen Helt enig! I min familie liker ALLE sprø svor, og alle er like spente om den blir sprø uten hjelp av grillen helt til slutt. 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå