Gå til innhold

Sprø svor på ribba er oppskrytt


Anbefalte innlegg

Skrevet

Fokus på svor er da oppskrytt og feil fokus til steketid og sprø svor. Hvem i alle dager spiser svoren? Iallfall ikke jeg. 

Anonymkode: 8aba8...5b0

  • Liker 2
Videoannonse
Annonse
Gjest Athena Catalina
Skrevet

Jeg spiser den heller ikke, syns den er kvalmende. Men vet om mange som elsker den svoren. 

Skrevet

Synes sprø svor er godt i små doser. Er ikke ribbe uten.

Verste jeg vet er sånn ribbe som har stått i varmeskap i timesvis, hvor svora bar er seig.

Anonymkode: 99460...dda

  • Liker 7
Skrevet

SACRILEGE!!! 😱 Burn the witch! 

 

🤪

 

 

Anonymkode: a2b90...4c0

  • Liker 5
Skrevet

Godt. Men ikke fettet. :nigo:

  • Liker 2
Skrevet

Svoren er det eneste på ribba jeg spiser 😅

Så jeg vil si det er den viktigste delen av ribba 😄

Anonymkode: 7570d...e3e

  • Liker 11
Skrevet

Spiser ikke svoren,men det ser penere ut med sprø svor....

Anonymkode: f4aef...7d0

Skrevet (endret)

Sprø spor på ribba er godt, men du får ikke det ønskelige resultatet ved å steke for lenge

Endret av Kariannemor64
Skrevet

Jeg bryr meg ikke så mye om svoren jeg heller. Er den sprø, er det godt med noen biter. Hvis ikke, spiller det ikke så stor rolle for meg. Viktigere at ribba er saftig og mør. :)

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (6 minutter siden):

Svoren er det eneste på ribba jeg spiser 😅

Så jeg vil si det er den viktigste delen av ribba 😄

Anonymkode: 7570d...e3e

Jepp👍enig. 

Anonymkode: c93ae...243

  • Hjerte 2
Skrevet

Svoren er jo det som er godt med ribbe!

Anonymkode: 8870b...1ff

  • Liker 6
Skrevet

Sprø svor er jo kjempegodt!

Anonymkode: f661a...b1c

  • Liker 6
Skrevet

Sprø svor er fantastisk! Hvis samboer og jeg lager ribbe hjemme så spiser jeg svoren av alt kjøttet som er igjen når vi er ferdig (holder seg jo ikke sprø når vi varmer opp eller steker restene). Nam!

Anonymkode: 1a3d7...fce

  • Liker 4
Skrevet

Sprø svor er essensielt, og det er kjempegodt. Her blir all svor fortært med glede 

Anonymkode: 79a6b...3e7

  • Liker 6
Skrevet

Ingen rundt bordet vårt spiser ekkel grisehud. Vi er godt utdannede, pene vellykkede mennesker.

Anonymkode: 33a11...146

  • Liker 2
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Fokus på svor er da oppskrytt og feil fokus til steketid og sprø svor. Hvem i alle dager spiser svoren? Iallfall ikke jeg. 

Anonymkode: 8aba8...5b0

Alle julemiddagene jeg har sittet ved og det har stått ribbe på bordet, så har det blitt kamp om svoren. ALLE liker sprøstekt svor!

Det er faktisk det eneste jeg liker noe særlig ved ribbe, en bleik kjøttbit som det bare renner fett av og er dekket med et tjukt lag spekk/fett. Nei, jeg elsker ikke ribbe eller pinnekjøtt altså! Derfor skal jeg heller ikke servere det i morgen :D 

  • Liker 4
Skrevet

Det ser penere ut med sprø svor, men jeg spiser den ikke. Av en eller annen grunn synes jeg det er ekkelt å knaske på hud. 

Anonymkode: 3f5e1...bda

  • Nyttig 2
Skrevet
AnonymBruker skrev (12 minutter siden):

Ingen rundt bordet vårt spiser ekkel grisehud. Vi er godt utdannede, pene vellykkede mennesker.

Anonymkode: 33a11...146

Jeg viste ikke at utseende hadde noe påvirkning på hva man liker spise...

 

Her mener de fleste at svoren er noe av det viktigste med ribba, andre spiser ikke svoren.

Anonymkode: 715d8...785

  • Liker 4
Skrevet
AnonymBruker skrev (15 minutter siden):

Ingen rundt bordet vårt spiser ekkel grisehud. Vi er godt utdannede, pene vellykkede mennesker.

Anonymkode: 33a11...146

Ågidameg..

Anonymkode: 79a6b...3e7

  • Liker 10
Skrevet
Million skrev (29 minutter siden):

Alle julemiddagene jeg har sittet ved og det har stått ribbe på bordet, så har det blitt kamp om svoren. ALLE liker sprøstekt svor!

Det er faktisk det eneste jeg liker noe særlig ved ribbe, en bleik kjøttbit som det bare renner fett av og er dekket med et tjukt lag spekk/fett. Nei, jeg elsker ikke ribbe eller pinnekjøtt altså! Derfor skal jeg heller ikke servere det i morgen :D 

Helt enig! I min familie liker ALLE sprø svor, og alle er like spente om den blir sprø uten hjelp av grillen helt til slutt. :)

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...