AnonymBruker Skrevet 18. desember 2022 #1 Skrevet 18. desember 2022 Dette er for å prøve da jeg aldri har likt ribbe med alt det fettet. Regner med de ikke har pinnekjøtt? Anonymkode: e89c3...d0c
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2022 #2 Skrevet 18. desember 2022 Det er vel ikke mindre fett på ribba på Meny, men jeg har hørt at den er god. Det kommer sikkert an på den enkelte Menybutikk, vil tro at det er litt forskjell. Anonymkode: 47172...80c 2
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2022 #3 Skrevet 18. desember 2022 Den ferdigstekte ribba fra Meny er den BESTE ribba jeg og alle andre i familien har smakt. Vi bestiller derfra hvert år, da vi ikke er så mange. Kjempegod ribbe med sprø svor. Vil anbefale deg å bestille nå, dersom det ikke er for sent allerede. Hvis man er for sen med å bestille anbefaler de at man drar innom med en gang de åpner på julaften, da bruker de å ha ribbe til overs. Anonymkode: c914f...f0e
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2022 #4 Skrevet 18. desember 2022 Den er god den, til sånn ferdigribbe å være. Anonymkode: b79db...eda
FrankDrebin Skrevet 18. desember 2022 #5 Skrevet 18. desember 2022 Jeg synes den er god, har kjøpt den innimellom, og hatt den ved siden av pølser og surkål osv.
Ugresset Skrevet 18. desember 2022 #6 Skrevet 18. desember 2022 Dem er bra stekt, men den har vært ekstremt salt ved et par anledninger. Lurt å prøve den først..
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2022 #7 Skrevet 19. desember 2022 Vi er bare 2 stk på julaften og er begge småspiste, så bruker å kjøpe ribba fra meny fra varmmatsdisken. Veldig fornøyd med den. Anonymkode: 4fb2a...843
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2022 #8 Skrevet 20. desember 2022 Hvordan varmer dere den best opp igjen? Varmluft 170 grader med aluminiumsfolie oppå i ca 15 min? Aner ikke, så lurer. Anonymkode: 31460...92b
Maskinfører Skrevet 20. desember 2022 #9 Skrevet 20. desember 2022 Den i 2015 var saltet sånn at den var uspiselig håper ikke det er tilfelle ennå
Brunhilde Skrevet 20. desember 2022 #10 Skrevet 20. desember 2022 AnonymBruker skrev (1 time siden): Hvordan varmer dere den best opp igjen? Varmluft 170 grader med aluminiumsfolie oppå i ca 15 min? Aner ikke, så lurer. Anonymkode: 31460...92b Jeg brukte airfryer, sikkert på 160-180 grader, det gikk veldig bra.
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2022 #11 Skrevet 20. desember 2022 Jeg hater ribbe pga fettet, og synes de er altfor fettete.... Men prøv Kan jo hende du ikke er like kresen som meg Anonymkode: 8d883...410
Embla Othea Skrevet 20. desember 2022 #12 Skrevet 20. desember 2022 Jeg har også hørt at den er god ☺️
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå