Gjest gjest1 Skrevet 12. desember 2005 #1 Skrevet 12. desember 2005 Har en pose kyllingvinger i frysern (ikke gått ut på dato), som egentlig skulle på grillen i høst, men det ble ikke noe av. Nå tenkte jeg at jeg skulle steke dem i ovnen i stedet. Har en veldig god Barbecue-saus (Jack Daniels) som jeg lurer på om jeg skal marinere dem i, og ha litt ved siden av også. Men hva er godt ved siden av kyllingvinger, for at det skal bli litt mer middag ut av dem?
Arkana Skrevet 12. desember 2005 #3 Skrevet 12. desember 2005 Krydrete ovnsbakte potetbåter, pommes frites/pommes noisettes, bakt potet, friterte løkringer, dipsaus (ristet hvitløksdip eller sennepsdip er mine favoritter), salat, coleslaw.
Gjest gjesta Skrevet 12. desember 2005 #4 Skrevet 12. desember 2005 Kvar gang eg har kjøpt kyllingvinga enda eg opp med å ete kun dei og ikkje tilbehøret, e jo so godt!! men pleie å ha ris, loff og salat til..
Gjest Sabia Skrevet 12. desember 2005 #5 Skrevet 12. desember 2005 Ris, bernaise og en god salat! Skikkelig standard men godt..
Gjest gjest1 Skrevet 12. desember 2005 #6 Skrevet 12. desember 2005 Ristet hvitløksdip? Hva er det for noe?
Arkana Skrevet 12. desember 2005 #7 Skrevet 12. desember 2005 Ristet hvitløksdip? Hva er det for noe? ← 2 hele hvitløk, delt i fedd 5 ss rømme 4 ss majones paprikapulver salt Fordel hvitløksfeddene i en ildfast form og bland med litt olivenolje. Dekk med folie og stek ved 200 grader i 25 minutter. Avkjøl noe. Skrell hvitløksfeddene og legg på et skjærebrett. Dryss med litt salt og mos med en gaffel. Ha i en bolle sammen med rømme og majones. Smak til med salt og paprikapulver. Sett kaldt til servering. Det er kjempegodt! Ikke bare til kyllingvinger men til potetgull, ovnsbakte/friterte potetbåter, grønnsaker osv. Det høres kanskje ut som mye hvitløk, men når den blir bakt får den en herlig mild smak.
NIKI Skrevet 13. desember 2005 #8 Skrevet 13. desember 2005 Ris, bernaise og en god salat! Skikkelig standard men godt.. ← Dette bruker jeg og. Kjempegodt :icon_razz:
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå