AnonymBruker Skrevet 15. desember 2022 #1 Skrevet 15. desember 2022 Noen som har en god oppskrift? Synes aldri jeg får dette helt til. Langtidssteker ribba, så det blir lite kraft å bruke, og opplever også at denne er så full av fett, at sausen gjerne skiller seg. Anonymkode: 74089...a7d 1
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2022 #2 Skrevet 17. desember 2022 Bruker utelukkende Toro brun saus med nykuttet sjalottløk i store båter (4-5 løk pr toro pose). Litt salt og pepper. Ingen fet ribbekraft. Har funket fjell i over 20 år. Anonymkode: 18506...1d7
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2022 #3 Skrevet 17. desember 2022 Jeg lager brun saus fra bunnen, bruker fond i den for smak, også ribbefett. Den skiller seg litt når fettet blir helt i, men rør godt med visp, så binder den seg fint. Blir nydelig saus! Anonymkode: 2b9f3...fc7 1
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2022 #4 Skrevet 17. desember 2022 Men du har vann nederst i panna selv om du langtidssteker? Da blir det jo mye kraft der. Jeg legger oppi aromater. Koker så ned mens ribba hvilker. Hender jeg sper i litt kraft fra Jacobs utvalgte. Anonymkode: d73d7...913 3
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2022 #5 Skrevet 17. desember 2022 Jeg tar kraft fra ribba og avkjøler. Da kan du ta av fett på overflaten så får du ikke så fet saus. Viktig og avkjøle for å inngå klumper/skille seg. Smelter smør, rører inn mel og sper på kraft. Salt og pepper. Når sausen er passe har jeg i litt sukkerkulør for å få fin brun farge. Anonymkode: b82b5...746 1
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2022 #6 Skrevet 17. desember 2022 Mer vann i panna du har ribba i. Anonymkode: 6cffa...164 1
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2022 #7 Skrevet 17. desember 2022 Er så heldig at jeg koker skinkesteik til julas koldtbord. Den krafta er super til sausen til julaften 🙂. Lager bruning, og sper på med kraft. Men det går helt fint med Toro også, etter min mening. Anonymkode: a5a3b...c2a
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2022 #8 Skrevet 17. desember 2022 AnonymBruker skrev (8 timer siden): Bruker utelukkende Toro brun saus med nykuttet sjalottløk i store båter (4-5 løk pr toro pose). Litt salt og pepper. Ingen fet ribbekraft. Har funket fjell i over 20 år. Anonymkode: 18506...1d7 Toro brun saus? Den er jo overhodet ikke god. Anonymkode: 2d277...0b4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå