AnonymBruker Skrevet 13. desember 2022 #1 Skrevet 13. desember 2022 Jeg har vært litt uheldig de siste årene og kjøpt pinnekjøtt som ser fint ut i pakken men som likevel viser seg å ikke være godt nok tørket. Kjøttet blir mer rosa på farge når det er ferdig, istedenfor å beholde den mørke fargen, og smaker mer som saltkjøtt enn pinnekjøtt. Gjelder blant annet Fanitullen og Jacobs utvalgte. De er ikke blant de billigste. Jeg tror dette er et østlandsfenomen etter østlendingene begynte å interessere seg for pinnekjøtt, at ting blir mer masseprodusert og det kommer mye rart på markedet, markedsført mot de som ikke vet hva de er ute etter. Dette var aldri et problem før i tiden. Det man fikk var alltid godt, og gav sjelden inntrykk av å være B-vare, hurtigtørket eller for lite tørket. Kan det ha litt å si om pinnekjøttet kommer i tette forpakninger, eller om det er i en mer åpen forpakning hvor luft slipper til? Det har vært skrevet litt om dette med tørketid i avisene i det siste. https://www.nettavisen.no/okonomi/menys-pinnekjott-rad-far-kokken-til-a-stusse/s/5-95-799324 Anonymkode: 1eea9...33a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå