Gå til innhold

Går det an å lage eggerøre med kremfløte?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Eller blir det veldig fett og ekkelt? Jeg har ikke melk og heller ikke matfløte. Bare kremfløte. Det blir kanskje uspiselig?

Anonymkode: 273e3...aa1

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg gjør det hele tiden. Man kan seff bruke det!

Anonymkode: ce91d...e85

  • Liker 1
  • Nyttig 2
Skrevet

Det går nok helt fint, men du trenger jo ikke det: du kan bruke bare vann.

Anonymkode: 2bbd0...f36

  • Liker 2
Skrevet

Hvorfor ikke bare lage uten?

Egg, salt, smør.

  • Liker 2
Skrevet

Går også helt fint å lage uten noen av delene (sånn til en annen gang 😊).

Skrevet
Leeloo skrev (Akkurat nå):

Går også helt fint å lage uten noen av delene (sånn til en annen gang 😊).

Blir ikke det veldig eggete?

Anonymkode: 273e3...aa1

  • Nyttig 1
Skrevet

Trodde det var ganske vanlig å bruke egg, smør og vann jeg. 

  • Liker 1
Skrevet

Synes det blir godt med litt fløte i, ja.

Anonymkode: 8e488...683

  • Liker 3
Skrevet

Eggerøre med melk er ikke godt… 

Egg, litt salt og smør i pannen holder i massevis, eventuelt litt vann. 

Anonymkode: bc7c4...650

  • Liker 1
Skrevet

Bruker kun vann til nødt en spiseskje melk 🙂 ikke glem gressløk 😀 

Skrevet

Pleier å ha en spiseskje vann pr egg. Og smør i panne og salt. Og hjemmegrodd gressløk om det er i sesong

  • Liker 2
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Eggerøre med melk er ikke godt… 

Egg, litt salt og smør i pannen holder i massevis, eventuelt litt vann. 

Anonymkode: bc7c4...650

Salt helt til slutt, ellers blir det tørt :)

Anonymkode: 20dcf...3ee

Skrevet
AnonymBruker skrev (6 minutter siden):

Eggerøre med melk er ikke godt… 

Egg, litt salt og smør i pannen holder i massevis, eventuelt litt vann. 

Anonymkode: bc7c4...650

Det er jo kjempegodt 

Anonymkode: 273e3...aa1

  • Liker 1
Skrevet

Hvorfor bruker dere vann?

Forstår melk/fløte/rømme om man vil ha den mer kremet, men vann gjør jo ikke noe fra eller til? Det er meningsløst å ha det i? Er dette en sånn gammel greie som henger igjen noen steder men ingen har noen grunn for at det gjøres på denn måten?

Anonymkode: 64c72...a46

  • Liker 2
Skrevet

Blir jo bare bedre med kremfløte. 

Anonymkode: 65876...698

  • Liker 2
Skrevet
AnonymBruker skrev (6 minutter siden):

Hvorfor bruker dere vann?

Forstår melk/fløte/rømme om man vil ha den mer kremet, men vann gjør jo ikke noe fra eller til? Det er meningsløst å ha det i? Er dette en sånn gammel greie som henger igjen noen steder men ingen har noen grunn for at det gjøres på denn måten?

Anonymkode: 64c72...a46

Sikkert for å drøye eggene

Anonymkode: 273e3...aa1

Skrevet
AnonymBruker skrev (6 minutter siden):

Blir jo bare bedre med kremfløte. 

Anonymkode: 65876...698

Da prøver jeg på det 🥰

Anonymkode: 273e3...aa1

  • Liker 1
Skrevet (endret)

Vann eller melk i eggerøre er en uting. Blir tørt  ikke fyldig nok og er ikke godt. Matfløte er lettest men kremfløte er mye bedre enn vann eller melkeskvip. 

Endret av Tomas77
Skrevet

Ja, jeg synes eggerøre smaker best med fløte og smør. Det gir en rik og fyldig smak.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...