G.A. Skrevet 12. desember 2005 #1 Skrevet 12. desember 2005 Jeg skal servere pizza med kalkunfilet på lørdag. Men trenger litt hjelp med tips til fyll... Blir litt kjedelig å bare ta på litt tomatpure.. Men den ene gjesten som kommer ammer, så jeg må jo være forsiktig med løk og krydder. Vet bare at hun kan spise charlotte-løk i små mengder. Noen som har noen gode oppskrifter på pizzafyll?
Gjest Gjesta Skrevet 12. desember 2005 #2 Skrevet 12. desember 2005 Gorgonzola, squash, cashewnøtter og halve, blå druer? Knallgodt til kylling, i hvertfall.
Lilith Skrevet 12. desember 2005 #3 Skrevet 12. desember 2005 Mais, cherrytomater, frisk basilikum & mozarella - nam! Og den ferdige pizzasausen på glass er kjempegod!
G.A. Skrevet 12. desember 2005 Forfatter #4 Skrevet 12. desember 2005 Da tror jeg at jeg prøver å smøre et tynt lga me pizzasaus på bunnen, og legger over mais og basilikum og kanskje fersk sopp sammen med strimlet kalkunfilet.. Kjøttet kan jeg vel legge på uten å steke det først? Forresten, er det ikke noe med at ammende ikke kan spise mais? Var på middag hos disse sist helg, og da serverte hun salaten med mais i en skål på siden.. Det har hun aldri gjordt før.
Lilith Skrevet 12. desember 2005 #5 Skrevet 12. desember 2005 Aner ikke mht mais, dessverre! Når det gjelder kjøttet så ville nok jeg stekt det først (noe med at rått kjøtt ikke skal borti andre råvarer?), men vet ikke om det er absolutt nødvendig ...
søndagsengel? Skrevet 16. desember 2005 #6 Skrevet 16. desember 2005 Jeg ville også stekt kjøttet først. Når jeg har kylklingfileter på, helsteker jeg dem i stekeovn til de er såvidt gjennomstekte (gjerne fortsatt litt rosa inni). Da holder de seg saftige.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå