AnonymBruker Skrevet 7. desember 2022 #1 Skrevet 7. desember 2022 Har stekt utrolig mye kjøttdeig og blandet dette med tomatsaus for å bruke til spaghetti retter (fryse ned porsjonspakker). Innsett at jeg kommer til å bli veldig lei av spaghetti om jeg skal spise så mye spaghetti så hva andre ting kan jeg bruke kjøttsaus til? Det er en gigagryte med kjøttdeig, tomatsaus og oregano blandet sammen. Anonymkode: 074ec...893
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2022 #2 Skrevet 7. desember 2022 Chili con carne eller stekt ris 😊 Anonymkode: f748e...2e4 4
Tessa12 Skrevet 7. desember 2022 #3 Skrevet 7. desember 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Har stekt utrolig mye kjøttdeig og blandet dette med tomatsaus for å bruke til spaghetti retter (fryse ned porsjonspakker). Innsett at jeg kommer til å bli veldig lei av spaghetti om jeg skal spise så mye spaghetti så hva andre ting kan jeg bruke kjøttsaus til? Det er en gigagryte med kjøttdeig, tomatsaus og oregano blandet sammen. Anonymkode: 074ec...893 Jeg har brukt til pizzafyll feks, eller fylte horn… 3
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2022 #4 Skrevet 7. desember 2022 Pitabrød med salat eller lasagne bruker jeg det i😊😊 Anonymkode: 6816a...6f6 3
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2022 #5 Skrevet 7. desember 2022 Veldig godt som pizzafyll, ja. Kan også brukes i lasagne eller basis for mexicansk gryte. Bare ha oppi paprika og mais og krydre med spisskummen. Servere med ris evt. Anonymkode: 3725d...bd5 3
Kjetil E Skrevet 7. desember 2022 #6 Skrevet 7. desember 2022 Pizzafyll, taco, lage kjøttboller blant annet. 1
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2022 #7 Skrevet 7. desember 2022 I lasagne. Til polenta, gjerne med hakket persille og revet sitronskall på toppen. Du kan også tilsette bønner, spisskummen og røkt paprikapulver slik at du får chili con carne, og servere med rømmeklatt, frisk koriander, limebåter, evt guacamole og tortillachips. Anonymkode: 19969...b22 3
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2022 #8 Skrevet 7. desember 2022 Pizzahorn Anonymkode: 2b048...0ce 1
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2022 #9 Skrevet 7. desember 2022 Tessa12 skrev (3 timer siden): Jeg har brukt til pizzafyll feks, eller fylte horn… Til pizzafyll tror jeg kjøttsausen min blir for rennende desverre! Anonymkode: 074ec...893
Rogadame Skrevet 7. desember 2022 #10 Skrevet 7. desember 2022 Sloppy joe? Halv baguette med kjøtt , mais smelta ost oppå ? Jeg tar også oppå ruccola og hvitløksdressing
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2022 #11 Skrevet 7. desember 2022 Pizzasaus eller oppå potetmos Anonymkode: d86f4...581 1
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2022 #12 Skrevet 7. desember 2022 Bare blande det med revet ost og salat ved siden av er faktisk godt 🙂 Anonymkode: a1928...a9e
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2022 #13 Skrevet 7. desember 2022 En slags cottage/shepherds pie der du legger kjøttsausen i en ildfast form og topper med fast, hjemmelaget potetmos iblandet revet ost og gratinert i stekeovn. Omelett (alt går i omelett). Anonymkode: 0d999...b2a 2
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2022 #14 Skrevet 7. desember 2022 AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Til pizzafyll tror jeg kjøttsausen min blir for rennende desverre! Anonymkode: 074ec...893 Da kan du bare koke den litt slik at noe av vannet fordamper😊 Anonymkode: 5ed25...cc8 4 2
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2022 #15 Skrevet 7. desember 2022 Tips til neste gang, bare stek ferdig kjøttdeigen å frys den, da kan du ha i hva du vil😅 Jeg gjør det hver høst med mange kilo elgkjøttdeig. Veldig lett å ha den ferdig stekt i fryseren. Bare å ta opp å blande i det du ønsker😅 Anonymkode: 88822...b17 1
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2022 #16 Skrevet 11. desember 2022 Fyll til ostesmørbrød,pitabrød,pizzabaguetter,pizza. I form med pasta og ost. Shepherds pai. Lasagne. Gjør det om til en gryterett ved å tilsette grønnsaker,krydder og kanskje en fløteskvett,server med ris eller potetmos. Mange muligheter! Anonymkode: 72067...3bb 1
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2022 #17 Skrevet 11. desember 2022 Glemte moussaka! Det er supergodt! Ha i litt kanel,så får du den riktige smaken. Anonymkode: 72067...3bb
Tomas77 Skrevet 11. desember 2022 #18 Skrevet 11. desember 2022 Cottage pie, dvs shepherd's pie med oksekjøtt. Ellers er det veldig godt som fyll i vanlig pai. Butterdeig rundt og hey ho du har en pai. 1
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2022 #19 Skrevet 11. desember 2022 On 12/7/2022 at 9:17 PM, AnonymBruker said: Tips til neste gang, bare stek ferdig kjøttdeigen å frys den, da kan du ha i hva du vil😅 Jeg gjør det hver høst med mange kilo elgkjøttdeig. Veldig lett å ha den ferdig stekt i fryseren. Bare å ta opp å blande i det du ønsker😅 Anonymkode: 88822...b17 Hva er poenget med det? Du må jo likevel varme det og kan dermed like gjerne steke det fra rått. Anonymkode: ad045...133
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2022 #20 Skrevet 11. desember 2022 Bare spis det slik som det er. Hvorfor må du ha spaghetti til? Det blir sunnere uten spaghettien. Anonymkode: 9ac6a...65b 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå