Nattens rytter Skrevet 6. desember 2022 #1 Skrevet 6. desember 2022 Me høyrer ofte om indiske rettar på KG, men mest aldri om rettar frå Tamil Nadu. I vår heim lagar me ofte masala dosa - og då gjerne helst med poteter og blomkål. De lyt prøva det! https://www.koket.se/indisk-dosa-med-kryddig-potatis-och-blomkal https://www.jeyashriskitchen.com/cauliflower-masala-dosai-south-indian/
AnonymBruker Skrevet 8. desember 2022 #2 Skrevet 8. desember 2022 Jeg spiser min masala dosa (med potet) på Palmyra i Oslo og det har jeg gjort i mange år. Nå er det flere andre restauranter i Oslo som har det på menyen også. Mye godt fra Sør-India! Anonymkode: fb33f...41c 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå