Gå til innhold

Khachapuri


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det er eg samd i! Legg her ved ei lenke til ein anna variant av eit fylt georgisk brød. Heile estragonavlinga mi går i desse brøda. Hadde eg hatt ein åker av estragon skulle eg knapt ete noko anna. Kan vera vanskar med å finna rett slag ost, men blandinga i oppskrifta går greit.

http://verdensmat.no/?p=1228

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Skrevet
Hareena skrev (26 minutter siden):

Det er eg samd i! Legg her ved ei lenke til ein anna variant av eit fylt georgisk brød. Heile estragonavlinga mi går i desse brøda. Hadde eg hatt ein åker av estragon skulle eg knapt ete noko anna. Kan vera vanskar med å finna rett slag ost, men blandinga i oppskrifta går greit.

http://verdensmat.no/?p=1228

Om du tykkjer om estragon, likar du nok òg chakapuli (bruk gjerne kjekjøt). 

Skrevet

Jeg drømmer om en reise til Georgia! Har hørt så mye om det fantastiske georgiske kjøkkenet, vinen, naturen og menneskene. Håper jeg får det til snart. Jeg har lest og hørt masse om khatchapuri, men aldri smakt. Virker relativt lett å like, da. :fnise: 

Oppskriften Hareena linker til kjenner jeg ikke til. Fantastisk, @Hareena! :) 

(Og du Nattens rytter kan godt roe bittelita ned på den evindelige reklamen for kjekjøtt. Vi har tatt poenget. Gjør kjeet mer tilgjengelig er mitt råd). 

Anonymkode: 99b42...ae0

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (5 minutter siden):

Jeg drømmer om en reise til Georgia! Har hørt så mye om det fantastiske georgiske kjøkkenet, vinen, naturen og menneskene. Håper jeg får det til snart. Jeg har lest og hørt masse om khatchapuri, men aldri smakt. Virker relativt lett å like, da. :fnise: 

Oppskriften Hareena linker til kjenner jeg ikke til. Fantastisk, @Hareena! :) 

(Og du Nattens rytter kan godt roe bittelita ned på den evindelige reklamen for kjekjøtt. Vi har tatt poenget. Gjør kjeet mer tilgjengelig er mitt råd). 

Anonymkode: 99b42...ae0

Det fyrste dømet med eit egg på toppen er ein variant som dei kallar for adjaruli. Når det gjeld kjekjøtet, so er eg diverre ikkje geitebonde og den einaste påverknaden eg har er som kunde og 'influensar' (som det so fint heiter) på sosiale media. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...