Nattens rytter Skrevet 6. desember 2022 #1 Skrevet 6. desember 2022 Eg vil slå eit slag for det georgiske kjøkenet og oppmodar dykk til å laga khachapuri. Det smakar monaleg betre enn pizza. https://www.aperitif.no/oppskrifter/oppskrift/khachapuri-georgisk-ostebrod,2308704
Hareena Skrevet 6. desember 2022 #2 Skrevet 6. desember 2022 Det er eg samd i! Legg her ved ei lenke til ein anna variant av eit fylt georgisk brød. Heile estragonavlinga mi går i desse brøda. Hadde eg hatt ein åker av estragon skulle eg knapt ete noko anna. Kan vera vanskar med å finna rett slag ost, men blandinga i oppskrifta går greit. http://verdensmat.no/?p=1228 1 1
Nattens rytter Skrevet 6. desember 2022 Forfatter #3 Skrevet 6. desember 2022 Hareena skrev (26 minutter siden): Det er eg samd i! Legg her ved ei lenke til ein anna variant av eit fylt georgisk brød. Heile estragonavlinga mi går i desse brøda. Hadde eg hatt ein åker av estragon skulle eg knapt ete noko anna. Kan vera vanskar med å finna rett slag ost, men blandinga i oppskrifta går greit. http://verdensmat.no/?p=1228 Om du tykkjer om estragon, likar du nok òg chakapuli (bruk gjerne kjekjøt).
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2022 #4 Skrevet 6. desember 2022 Jeg drømmer om en reise til Georgia! Har hørt så mye om det fantastiske georgiske kjøkkenet, vinen, naturen og menneskene. Håper jeg får det til snart. Jeg har lest og hørt masse om khatchapuri, men aldri smakt. Virker relativt lett å like, da. Oppskriften Hareena linker til kjenner jeg ikke til. Fantastisk, @Hareena! (Og du Nattens rytter kan godt roe bittelita ned på den evindelige reklamen for kjekjøtt. Vi har tatt poenget. Gjør kjeet mer tilgjengelig er mitt råd). Anonymkode: 99b42...ae0 1
Nattens rytter Skrevet 6. desember 2022 Forfatter #5 Skrevet 6. desember 2022 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Jeg drømmer om en reise til Georgia! Har hørt så mye om det fantastiske georgiske kjøkkenet, vinen, naturen og menneskene. Håper jeg får det til snart. Jeg har lest og hørt masse om khatchapuri, men aldri smakt. Virker relativt lett å like, da. Oppskriften Hareena linker til kjenner jeg ikke til. Fantastisk, @Hareena! (Og du Nattens rytter kan godt roe bittelita ned på den evindelige reklamen for kjekjøtt. Vi har tatt poenget. Gjør kjeet mer tilgjengelig er mitt råd). Anonymkode: 99b42...ae0 Det fyrste dømet med eit egg på toppen er ein variant som dei kallar for adjaruli. Når det gjeld kjekjøtet, so er eg diverre ikkje geitebonde og den einaste påverknaden eg har er som kunde og 'influensar' (som det so fint heiter) på sosiale media.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå