AnonymBruker Skrevet 6. desember 2022 #1 Skrevet 6. desember 2022 Enten blir den for tørr/overstekt, for rå/understekt eller for gummi (vet ikke hva det skyldes?). Jeg har prøvd både i stekepanne og i form i ovnen. Når jeg spiser alene går det greit men skal invitere gjester og trenger tips! Anonymkode: d76f8...ed4
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2022 #2 Skrevet 7. desember 2022 Jeg bruker å steke/koke den i en tykkbunnet kasserolle med masse smør og olje og hele hvitløksfedd. Jeg bruker mye, men man bruker så mye eller lite man vil. Salt og pepper etter smak, og man kan sikkert bruke annet krydder også. Svak varme i lang tid. Blir nydelig og saftig hver gang😄 Eneste måten jeg orker å lage kyllingfilet på. Hel kylling, langstekt i stekepose er mye bedre. Særlig om du bruker sånn stor landkylling😊 Anonymkode: c74d4...eb0 1
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2022 #3 Skrevet 7. desember 2022 AnonymBruker skrev (11 timer siden): Jeg bruker å steke/koke den i en tykkbunnet kasserolle med masse smør og olje og hele hvitløksfedd. Jeg bruker mye, men man bruker så mye eller lite man vil. Salt og pepper etter smak, og man kan sikkert bruke annet krydder også. Svak varme i lang tid. Blir nydelig og saftig hver gang😄 Eneste måten jeg orker å lage kyllingfilet på. Hel kylling, langstekt i stekepose er mye bedre. Særlig om du bruker sånn stor landkylling😊 Anonymkode: c74d4...eb0 Kan man fryse ned rester av landkyllingen uten at det blir bismak? Anonymkode: b5637...4dc
Marye Skrevet 7. desember 2022 #4 Skrevet 7. desember 2022 Stek kyllingfilet 2 min på sterk varme under lokk. Snu kyllingfilet og stek i 10 min på svak varme under lokk. la den så hvile i 10 min blir perfekt hver gang
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2022 #5 Skrevet 7. desember 2022 Ovn og termometer for eks. Jeg bruner i panna, 3min på skinnsiden. 2 min andre siden. Etterpå 180g i ovnen til den har 65g kjernetemp. Så hvile i 5min....nydelig og saftig. Anonymkode: 3a95a...81e
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2022 #6 Skrevet 7. desember 2022 Marye skrev (3 minutter siden): Stek kyllingfilet 2 min på sterk varme under lokk. Snu kyllingfilet og stek i 10 min på svak varme under lokk. la den så hvile i 10 min blir perfekt hver gang Sorry, den tror jeg ikke på. Anonymkode: 3a95a...81e 1
Marye Skrevet 7. desember 2022 #7 Skrevet 7. desember 2022 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Sorry, den tror jeg ikke på. Anonymkode: 3a95a...81e Eh hvorfor tror du ikke det? Tror du jeg skriver tull? Det er den perfekte måten å steke kyllingfilet, men bare en om gangen 1
AnonymBruker Skrevet 8. desember 2022 #8 Skrevet 8. desember 2022 Marye skrev (På 7.12.2022 den 12.12): Stek kyllingfilet 2 min på sterk varme under lokk. Snu kyllingfilet og stek i 10 min på svak varme under lokk. la den så hvile i 10 min blir perfekt hver gang Det er sånn jeg pleier å steke og opplever da at kjøttet enten blir gummiaktig eller tørt. Skyldes det for lite væske i panna eller stekt for lenge på lav varme så fukten går ut? Anonymkode: d76f8...ed4
AnonymBruker Skrevet 8. desember 2022 #9 Skrevet 8. desember 2022 AnonymBruker skrev (På 7.12.2022 den 1.08): Jeg bruker å steke/koke den i en tykkbunnet kasserolle med masse smør og olje og hele hvitløksfedd. Jeg bruker mye, men man bruker så mye eller lite man vil. Salt og pepper etter smak, og man kan sikkert bruke annet krydder også. Svak varme i lang tid. Blir nydelig og saftig hver gang😄 Eneste måten jeg orker å lage kyllingfilet på. Hel kylling, langstekt i stekepose er mye bedre. Særlig om du bruker sånn stor landkylling😊 Anonymkode: c74d4...eb0 Hvor mye er "masse smør og olje" en centimeter fra bunnen eller dekke halve fileten? Kan vann også brukes eller må det være smør og olje? Anonymkode: d76f8...ed4
AnonymBruker Skrevet 8. desember 2022 #10 Skrevet 8. desember 2022 AnonymBruker skrev (12 minutter siden): Hvor mye er "masse smør og olje" en centimeter fra bunnen eller dekke halve fileten? Kan vann også brukes eller må det være smør og olje? Anonymkode: d76f8...ed4 Vann? Med vann i pannen så kokes den jo og blir grå og uappetittelig, ikke stekt. Anonymkode: 14e9a...39c
Embla Othea Skrevet 8. desember 2022 #11 Skrevet 8. desember 2022 Marye skrev (På 7.12.2022 den 12.12): Stek kyllingfilet 2 min på sterk varme under lokk. Snu kyllingfilet og stek i 10 min på svak varme under lokk. la den så hvile i 10 min blir perfekt hver gang Dette 👆 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå