Gjest Gjest Skrevet 10. desember 2005 #1 Skrevet 10. desember 2005 Er det noen som vet hvilken type kjøtt de bruker på kinarestaurantene og hva de gjør som får kjøttet så utrolig saftig og mørt. Jeg elsker kinamat og vil lage det like godt hjemme, men vet ikke hvordan. Bruker de en spesiell type marinade og hvor lenge marineres kjøttet?
Gjest Gjest Skrevet 10. desember 2005 #2 Skrevet 10. desember 2005 Jeg har hørt at de mørner kjøttet sammen med kiwi eller papaya. Disse fruktene har visst noe i seg som mørner skikkelig.
Gjest Gjest Skrevet 10. desember 2005 #3 Skrevet 10. desember 2005 Vet du hvor mye av hva de bruker da eller hvor jeg kan finne det?
Gjest Gjest Skrevet 10. desember 2005 #4 Skrevet 10. desember 2005 Aner ikke hvor mye de bruker, dessverre. Kiwi får du vel tak i i det fleste butikker, mens du må nok i velassorterte butikker for å få tak i papaya, evt. innvandrerbutikker. Lykke til!
kiri Skrevet 11. desember 2005 #5 Skrevet 11. desember 2005 Jeg marinerer kyllingkjøtt med marinaden "Hvitløk" (tror det er det den heter. Brun liten flaske med lilla etikett.) Marinerer det før det fryses eller en halv time før middag. Dette gjør underverker og kyllingen blir veldig god og saftig. Anbefales!
Gjest asali Skrevet 11. desember 2005 #6 Skrevet 11. desember 2005 Kiwi setter igang mørning i all slags kjøtt. Skjær skiver og legg over kjøttet noen timer. Viktig med kjøttet, ta det aldri ut fra kjøla og ha det i pannen. La det få rom temp
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå