Gå til innhold

Hvordan få det møre kjøttet i kinamat?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det noen som vet hvilken type kjøtt de bruker på kinarestaurantene og hva de gjør som får kjøttet så utrolig saftig og mørt.

Jeg elsker kinamat og vil lage det like godt hjemme, men vet ikke hvordan.

Bruker de en spesiell type marinade og hvor lenge marineres kjøttet?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg har hørt at de mørner kjøttet sammen med kiwi eller papaya. Disse fruktene har visst noe i seg som mørner skikkelig.

Skrevet

Vet du hvor mye av hva de bruker da eller hvor jeg kan finne det?

Skrevet

Aner ikke hvor mye de bruker, dessverre. Kiwi får du vel tak i i det fleste butikker, mens du må nok i velassorterte butikker for å få tak i papaya, evt. innvandrerbutikker.

Lykke til!

Skrevet

Jeg marinerer kyllingkjøtt med marinaden "Hvitløk" (tror det er det den heter. Brun liten flaske med lilla etikett.) Marinerer det før det fryses eller en halv time før middag. Dette gjør underverker og kyllingen blir veldig god og saftig.

Anbefales!

Skrevet

Kiwi setter igang mørning i all slags kjøtt.

Skjær skiver og legg over kjøttet noen timer.

Viktig med kjøttet, ta det aldri ut fra kjøla og ha det i pannen. La det få rom temp

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...