Gå til innhold

Grove medisterkaker i kraft


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei!

Pappa som har vært ansvarlig for julemiddag døde for noen måneder siden, og jeg skal med beste evne prøve å føre tradusjonen videre.

Problemet er at jeg aldri rakk å få oppskriftene hans før han døde.

Han pleide å lage noen grove medisterkaker, veldig luftige og ikke kompakte i det hele tatt. De pleide han å trekke i kraften han stekte medisterkakene i. Er det noen som kanskje har en oppskrift på noen luftige og grove medisterkaker? Det hadde virkelig redda jula, fra en ellers usedvanelig trist jul 💞

 

Anonymkode: 3dedc...14d

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ikke oppskrift, men kjøper medisterdeig (ikke farse), krydrer det med forskjellig… salt, pepper, ingefær, nellik etc.  og lager kaker i str mellom frikadelle og kjøttkake, bruner de i pannen (trykker de litt flatere med gaffel), gjennomsteker ikke, men legger de i kjele… koker ut pannen, heller den kraften oppi kjelen - som står og surrer på lav varme hele tiden, og gjentar til alle kakeneer stekt

Skrevet

Tror det var gladkokken som la ut på IG i dag en oppskrift som fikk mye skryt… han blandet kjøttdeig og medisterfarse bl.a.

sjekk ut den 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...