Gå til innhold

Grove medisterkaker i kraft


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hei!

Pappa som har vært ansvarlig for julemiddag døde for noen måneder siden, og jeg skal med beste evne prøve å føre tradusjonen videre.

Problemet er at jeg aldri rakk å få oppskriftene hans før han døde.

Han pleide å lage noen grove medisterkaker, veldig luftige og ikke kompakte i det hele tatt. De pleide han å trekke i kraften han stekte medisterkakene i. Er det noen som kanskje har en oppskrift på noen luftige og grove medisterkaker? Det hadde virkelig redda jula, fra en ellers usedvanelig trist jul 💞

 

Anonymkode: 3dedc...14d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ikke oppskrift, men kjøper medisterdeig (ikke farse), krydrer det med forskjellig… salt, pepper, ingefær, nellik etc.  og lager kaker i str mellom frikadelle og kjøttkake, bruner de i pannen (trykker de litt flatere med gaffel), gjennomsteker ikke, men legger de i kjele… koker ut pannen, heller den kraften oppi kjelen - som står og surrer på lav varme hele tiden, og gjentar til alle kakeneer stekt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror det var gladkokken som la ut på IG i dag en oppskrift som fikk mye skryt… han blandet kjøttdeig og medisterfarse bl.a.

sjekk ut den 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...