Gjest Gjest Skrevet 10. desember 2005 #1 Skrevet 10. desember 2005 Jeg tok ut kyllingfiletene litt sent idag. Finnes det noen måte jeg kan tine det fortere?
~umulia~ Skrevet 10. desember 2005 #2 Skrevet 10. desember 2005 legg dem i en plastpose og putt dem i lunkent vann i vasken. Da tiner de ganske kjapt.
~umulia~ Skrevet 10. desember 2005 #4 Skrevet 10. desember 2005 Nei det går fint, kvaliteten blir like bra. Hvis du har tenkt til å marinere dem kan du ha oppi marinaden før du legger dem i vannet.
Dødspingvinen Skrevet 10. desember 2005 #5 Skrevet 10. desember 2005 legg dem i en plastpose og putt dem i lunkent vann i vasken. Da tiner de ganske kjapt. ← Jeg gjør det alltid på den måten, og da holder kjøttet seg fint. Blir ingen problemer med det
Gjest gjest1 Skrevet 10. desember 2005 #6 Skrevet 10. desember 2005 Jeg pleier også å hurtigtine kyllingfiletene ved å legge de i en pose i lunka vann. Har aldri opplevd at kyllingen har blitt ødelagt.
Twinkle Skrevet 10. desember 2005 #9 Skrevet 10. desember 2005 Når jeg tiner på denne måten (f.eks pølser) så bruker jeg alltid helt kaldt vann. Det går da veldig fort. Funker lunket bedre?
Gjest Gjest Skrevet 10. desember 2005 #10 Skrevet 10. desember 2005 Når jeg tiner på denne måten (f.eks pølser) så bruker jeg alltid helt kaldt vann. Det går da veldig fort. Funker lunket bedre? ← Kaldt er visst det beste.
Gjest Fruktfat Skrevet 10. desember 2005 #11 Skrevet 10. desember 2005 tar det på opptining i microen jeg.
Pasha Skrevet 10. desember 2005 #12 Skrevet 10. desember 2005 kaldt vann skal vistnok være det beste, Da tiner det fra innsiden mens med varmt vann tiner maten fra utsiden
Malama Skrevet 10. desember 2005 #13 Skrevet 10. desember 2005 Mat tines i kaldt vann ja, det er det beste (ta bort eventuell is som danner seg på utsiden, så går det fortere.) ikke bruk varmt vann, bruk kaldt, det er best for maten, definivt, enten det er pølser, biff eller kylling.
Gjest Aloha Skrevet 11. desember 2005 #14 Skrevet 11. desember 2005 tar det på opptining i microen jeg. ← Samme her. Fungerer bra det.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå