Gjest PanteneProVVV Skrevet 29. november 2022 #1 Skrevet 29. november 2022 For eksempel er det særdeles knaskens med tynn spekeskinke, eller min favoritt; salame piccante på brunosten. Eller hva med kombinasjonen brunost, spekeskinke, mandler, rømme og tyttebærsyltetøy - som de har på vaffelen på kafe Sult på Hamsunsenteret i Hamarøy? Nå har asiatene også fått opp øynene for denne godbiten, og de bruker den på en helt annen måte enn vi er vant til. For eksempel som raspet topping på is, kaker og pizza. De finner også frem vaffeljernet og presser ferdig brunostpåsmurte croissanter og vafler så fillene fyker. Hva er din foretrukne kombinasjon med brunost? Eller vet du om andre utradisjonelle måter å bruke brunost på?
Nattens rytter Skrevet 29. november 2022 #2 Skrevet 29. november 2022 (endret) Framifrå tråd! Her diskar Brimi opp med crème brûlée med raudost! https://www.instagram.com/p/CkQnsErMX4w/?utm_source=ig_web_copy_link https://www.tv2.no/underholdning/god-morgen-norge/brunostbonanza-sveler-vafler-creme-brlee-og-karameller-med-brunost/10835513/ https://www.godt.no/oppskrift/2033/brent-hulder-creme-brulee-med-brunost Endret 29. november 2022 av Nattens rytter
Butter Skrevet 29. november 2022 #3 Skrevet 29. november 2022 Ellers er jeg veldig glad i å surre en skive med brunost rundt en bit mørk sjokolade. Har også sett oppskrift på både brunostis og sjokoladekake med brunost. Samt panna cotta med brunost. 1
Butter Skrevet 29. november 2022 #4 Skrevet 29. november 2022 Jeg har også prøvd raspet brunost i viltburger. 1
AnonymBruker Skrevet 29. november 2022 #5 Skrevet 29. november 2022 Jeg husker vi laga karameller med en hel brunost oppi, så det er karamell ja haha Anonymkode: 6f3e5...28f
every woman Skrevet 29. november 2022 #6 Skrevet 29. november 2022 AnonymBruker skrev (54 minutter siden): Jeg husker vi laga karameller med en hel brunost oppi, så det er karamell ja haha Anonymkode: 6f3e5...28f Bestemoren min lagde knekk med brunost i. Brunost er karamellisert laktose, dette er gammelt nytt som folk har visst i lange tider.
AnonymBruker Skrevet 29. november 2022 #7 Skrevet 29. november 2022 every woman skrev (2 timer siden): Bestemoren min lagde knekk med brunost i. Brunost er karamellisert laktose, dette er gammelt nytt som folk har visst i lange tider. Ja min bestefar også! Anonymkode: 6f3e5...28f 1
BobbySocks Skrevet 29. november 2022 #8 Skrevet 29. november 2022 (endret) Bestemor brukte alltid brunost i brunsausen til viltkjøtt. Skulle vist gjøre under. Endret 29. november 2022 av BobbySocks
AnonymBruker Skrevet 29. november 2022 #9 Skrevet 29. november 2022 Jeg kom ikke så langt i høst at det ble eplekake, men jeg hadde ideen om å ha brunost (dvs geitost som jeg liker best) i. Googlet og fant at jeg ikke er førstemann som har tenkt tanken. Eplekake med brunost. | Carolines Gourmet Jeg fant også denne krydderkaken med brunostglasur Krydderkake med brunostglasur | Oppskrift (godt.no) Men endte med å bruke restene jeg hadde i saus. Anonymkode: 46c39...55d 1
Nattens rytter Skrevet 4. desember 2022 #10 Skrevet 4. desember 2022 https://www.nrk.no/mat/vafler-med-brunost-1.15205813
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2022 #11 Skrevet 4. desember 2022 BobbySocks skrev (På 29.11.2022 den 22.52): Bestemor brukte alltid brunost i brunsausen til viltkjøtt. Skulle vist gjøre under. Det er omtrent standard i viltsauser, og flertallet av oppskrifter jeg har sett er med brunost. Anonymkode: 6b201...46a 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå