Gå til innhold

Krumkaker


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har en krumkakeoppskrift som følger:

Man veier 4 egg, pisker dem med samme vekt sukker, rører i samme vekt smeltet smør og hvetemel, 1 ts vaniljesukker og 1 ss kaldt vann.

Disse blir veldig gode, jeg lagde de ifjor. Men det jeg plutselig blir itvil om iår er: Veier man eggene med eller uten skall???? Husker ikke hva jeg gjorde ifjor...

Sikkert et dumt spørsmål dette her, men jeg ble så i tvil!!! Men det må da være uten skall...?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg har alltid hørt at det er med skall.

Skrevet

Kan bekrefte at det ble riktig konsistens på røra når jeg veide eggene MED skall...

Takk Arkana :klem:

Skrevet (endret)

Ser at røren din ble bra.

Jeg veier alltid egg uten skall, lærte det av farmor, med de bevingede ord: Vi spiser ikke skall, da jeg spurte om hvorfor hun knekte dem i en bolle på vekta. ;)

Er sikkert hipsomhaps, eggekskall veier ikke mange gram

Endret av pulverheksa

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...