Gå til innhold

Medisterkaker stekeovn eller koking?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

AnonymBruker skrev (44 minutter siden):

Jeg synes de blir best om man damper de ferdig i stekeovn, og man for får kjempe god kraft i tillegg. 😊

Anonymkode: 69520...d8b

Da steker du de først i panne? Tar litt vann i langpanne og legger de i det? Over og under med hvor mange grader og h or lenge?

 

Nassenøff skrev (1 time siden):

Da steker du de først i panne? Tar litt vann i langpanne og legger de i det? Over og under med hvor mange grader og h or lenge?

 

Ja, bruner de først og legger de i en langpanne med litt vann og buljong. Tar litt vann i panna og koker opp sånn at jeg får med det også.  Hender jeg slenger oppi litt gulrot, sjalottløk og hvitløk. Damper de på 160 grader i en halvtime med over og undervarme. 

Anonymkode: 69520...d8b

AnonymBruker skrev (26 minutter siden):

Ja, bruner de først og legger de i en langpanne med litt vann og buljong. Tar litt vann i panna og koker opp sånn at jeg får med det også.  Hender jeg slenger oppi litt gulrot, sjalottløk og hvitløk. Damper de på 160 grader i en halvtime med over og undervarme. 

Anonymkode: 69520...d8b

Tusen takk♥️

Nassenøff skrev (3 timer siden):

Etter at du har brunet medisterkakene på hver side, tar du de i stekeovn eller trekker du de i buljongvann? Hva blir best?

Trekker i stekesjy... koker ut pannen mellom hver ladning og heller i gryta. Dette er grove medisterkaker da

  • Liker 1

Annonse

Det kommer litt an på hvor mange jeg lager. Er det bare for en middag til to personer så tar jeg vann og fond i stekepanna og setter på lokk, er det mange så tar jeg de i stekeovnen. 

Anonymkode: 3fa93...4ae

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...