Gå til innhold

Medisterkaker stekeovn eller koking?


Nassenøff

Anbefalte innlegg

Etter at du har brunet medisterkakene på hver side, tar du de i stekeovn eller trekker du de i buljongvann? Hva blir best?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg synes de blir best om man damper de ferdig i stekeovn, og man for får kjempe god kraft i tillegg. 😊

Anonymkode: 69520...d8b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (44 minutter siden):

Jeg synes de blir best om man damper de ferdig i stekeovn, og man for får kjempe god kraft i tillegg. 😊

Anonymkode: 69520...d8b

Da steker du de først i panne? Tar litt vann i langpanne og legger de i det? Over og under med hvor mange grader og h or lenge?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nassenøff skrev (1 time siden):

Da steker du de først i panne? Tar litt vann i langpanne og legger de i det? Over og under med hvor mange grader og h or lenge?

 

Ja, bruner de først og legger de i en langpanne med litt vann og buljong. Tar litt vann i panna og koker opp sånn at jeg får med det også.  Hender jeg slenger oppi litt gulrot, sjalottløk og hvitløk. Damper de på 160 grader i en halvtime med over og undervarme. 

Anonymkode: 69520...d8b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (26 minutter siden):

Ja, bruner de først og legger de i en langpanne med litt vann og buljong. Tar litt vann i panna og koker opp sånn at jeg får med det også.  Hender jeg slenger oppi litt gulrot, sjalottløk og hvitløk. Damper de på 160 grader i en halvtime med over og undervarme. 

Anonymkode: 69520...d8b

Tusen takk♥️

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nassenøff skrev (3 timer siden):

Etter at du har brunet medisterkakene på hver side, tar du de i stekeovn eller trekker du de i buljongvann? Hva blir best?

Trekker i stekesjy... koker ut pannen mellom hver ladning og heller i gryta. Dette er grove medisterkaker da

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det kommer litt an på hvor mange jeg lager. Er det bare for en middag til to personer så tar jeg vann og fond i stekepanna og setter på lokk, er det mange så tar jeg de i stekeovnen. 

Anonymkode: 3fa93...4ae

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...