Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

skal lage sunn marsipan med fruktose!

kan ikke skolde de selv siden de må ligge i dagesvis på

kjøkkenbenken.da blir de fort oppspist før jeg rekker å lage

det!

det selges vel ferdig skoldet?er det pga fargen man skolder?

smaken er jo god med skallet på,jeg elsker kransekakemasse og det er jo med skall.

noen som vet?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ferdig skoldede mandler har de på rema1000 i litt store poser ihvertfall.

Kransekakemasse består ofre av 50/50 skoldede og uskoldede mandler.

Jeg gidder ikke å tørke de mandlene i evigheter. Kanskje over natta før jeg lager kransekake. Funker fint og kaka blir alltid bra.

Ja, du må skolde pga fargen til marsipanen.

Skrevet

Synes faktisk marsipanan bli bedre uten skålding!

Skrevet

Tørk mandlene på svak varme i ovnen, for da tørker de fort

Skrevet

Jeg lagde kransekake uten å skolde noen mandler jeg..

Gjest LoisLane
Skrevet
Jeg lagde kransekake uten å skolde noen mandler jeg..

Ja, det er akkurat det som er forskjellen på kransekakemasse og marsipan.

Skrevet

Vi skoldar ikkje mandlane før vi lagar marsipan, det smakar minst like godt, men blir ikkje kvitt- kvitt lissom...

Skrevet

tror jeg gjør det enkelt jeg,ingen skolding! :)

skal mandlene finmales helt?ja de skal vel det.

Skrevet

Hmm, det tar altså ca 30 min å skolde 500 g mandler, så la de ligge å tørke for seg selv et par dager. Som alltid må det bare planlegges litt. Kranskekake og kakebunner går greit uten å skolde, men ren marsipan bør lages av skolede mandler synes jeg.

Gjest Catwoman
Skrevet

Jeg har laget marsipan uten å skolde mandler, og den ble veldig veldig god. Blir jo ikkke hvit da, men skallet merker du ingen ting til.

Gjest Very Victoria
Skrevet

Hjemmelaget marspian som er laget av mandler med skall synes jeg vitner om ren latskap.

Skrevet

Nå har mamsen og jeg laget marsipan, hun hadde allerede skåldet mandlene, så den ble hvit i år. Laget:

1. Med portvin og sjokolade

2. Med juicen og litt av skallet av en appelsin, pluss nøtter

3. Med hakkede pistasjnøtter og sjokolade

4. Med hakkede valnøtter og sjokolade

Namminam!

Skrevet

mmmmmmmmmmmm

namnam!

marsipan er bare så nydelig.jeg for min del må

vente med å lage,klarer ikke å ha sånne godsaker

på lur! :)

mange gode smakstilsetninger du hadde.

Skrevet
Hjemmelaget marspian som er laget av mandler med skall synes jeg vitner om ren latskap.

Ja, for det kan jo ikke hende at noen faktisk liker den sånn?

Gjest LoisLane
Skrevet
Hjemmelaget marspian som er laget av mandler med skall synes jeg vitner om ren latskap.

Ja, for det kan jo ikke hende at noen faktisk liker den sånn?

Bare noe de sier for å skjule at de egentlig er forferdelig late.

:roll:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...