Gjest gjst Skrevet 8. desember 2005 #1 Skrevet 8. desember 2005 fant noen kyllingvinger i frysen. de gikk ut på dato i slutten av 2004, jeg vet at mat holder seg lenge etter men dette var kanskje litt lenge?? hadde dere spist det eller droppa det?
miracle Skrevet 9. desember 2005 #2 Skrevet 9. desember 2005 ææsj dette ville jeg ikke tatt sjansen på.
Leo Skrevet 9. desember 2005 #5 Skrevet 9. desember 2005 Jeg fant en gammel kylling i fryseren for ikke så lenge siden (Utgått på dato i begynnelsen av mai 2005). Jeg stekte den for å bruke den som hundemat og den var OK til det, men jeg ville ikke ha spist den! Den var nok ikke dårlig for da ville ikke hunden min ha spist kyllingkjøttet heller (Hunden min er en kresen liten sak... ), men da jeg smakte på det, smakte det "gammel"! Tror du godt kan kaste de kyllingvingene, jeg!
Gjest 1111 Skrevet 9. desember 2005 #6 Skrevet 9. desember 2005 (Husk at det er mye fett i kyllingvinger og dette fetter harskner etter noe tid, selv om det er i frysen)
Gjest Bøllefrøet Skrevet 9. desember 2005 #7 Skrevet 9. desember 2005 Jeg hadde ikke spist det hvertfall!
Bentebent Skrevet 10. desember 2005 #9 Skrevet 10. desember 2005 I fryseboksen Hvitt kjøtt har en høy andel umettede, sunne fettsyrer, hvorav mesteparten er under skinnet. Dette fettet vil etter noen måneder begynne å få litt harsk smak, selv i fryseboksen og særlig på kylling. Derfor anbefales inntil 4 måneder i fryser. Kalkun har mindre fett, og kan være like fin i fryseboks etter 1 år. Hentet her
Gjest Gjest Skrevet 11. desember 2005 #10 Skrevet 11. desember 2005 Mener www.matprat.no har en oversikt over hvor lenge mat kan oppbevares...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå