Gå til innhold

Ribbenstek hvordan gå frem


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei jeg skal prøve på ribbenstek, og vil selvsagt ha sprø svor. Men er litt usikker på hvordan jeg går frem. Har selvsagt lest på diverse nettsider. Og noen sier pakke inn i aluminiumsfolie første tiden for så å ta den av. Mens andre skriver ikke noe om det. Og så sier noen at den skal stå i vann, som så skal siles av etter 1 time. Mens andre sier andre sier at den skal ligge på en rist over langpanne med vann i.

Noen her som kan si meg hvordan jeg bør velge å gå frem?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Har man god tid er fremgangsmåten her helt bankers. 

https://heiamat.no/2014/11/26/verdens-beste-ribbe/

Jeg har bare lagd ribbe på denne måten, og har fått perfekt saftig ribbe med superluftig og sprø svor hver gang. Så nå har jeg fått ansvaret for ribba første juledag hos svigers de årene vi er der 😅

Skrevet

De kommer vel i stekepose?

Anonymkode: a8cfb...935

  • Liker 1
Skrevet
KristineS skrev (4 timer siden):

Har man god tid er fremgangsmåten her helt bankers. 

https://heiamat.no/2014/11/26/verdens-beste-ribbe/

Jeg har bare lagd ribbe på denne måten, og har fått perfekt saftig ribbe med superluftig og sprø svor hver gang. Så nå har jeg fått ansvaret for ribba første juledag hos svigers de årene vi er der 😅

Ribbenstek er ikke det samme som Ribbe :) 

Anonymkode: f9d7f...df2

Skrevet
AnonymBruker skrev (12 timer siden):

Ribbenstek er ikke det samme som Ribbe :) 

Anonymkode: f9d7f...df2

Obs. Leste nok litt fort før jeg svarte 🙈

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...