AnonymBruker Skrevet 21. november 2022 #1 Skrevet 21. november 2022 Jeg HATER bein og brusk og faenskap! Anonymkode: c67e4...c47
AnonymBruker Skrevet 21. november 2022 #2 Skrevet 21. november 2022 Ribbenstek. Det er det de spiser i Danmark. Har sett det på Rema. Anonymkode: 98f46...f5a 1
AnonymBruker Skrevet 21. november 2022 #3 Skrevet 21. november 2022 Jeg vet det, men sier det ikke siden du bannet. Anonymkode: 5c927...96d 1 3
AnonymBruker Skrevet 21. november 2022 #4 Skrevet 21. november 2022 AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Jeg vet det, men sier det ikke siden du bannet. Anonymkode: 5c927...96d Ts har allerede fått svar, så det går nok bra😊 Anonymkode: 51c11...4e4 1
Gjest theTitanic Skrevet 21. november 2022 #5 Skrevet 21. november 2022 Ribbe pleier sjelden å komme med faenskap. Da hadde ingen kjøpt den.
AnonymBruker Skrevet 21. november 2022 #6 Skrevet 21. november 2022 Er det ikke tynnribbe? Anonymkode: c4bcb...559
Whistler Skrevet 21. november 2022 #7 Skrevet 21. november 2022 Buklist. Det er ikke ribbe, men selges ofte som det. 1
AnonymBruker Skrevet 21. november 2022 #9 Skrevet 21. november 2022 AnonymBruker skrev (17 minutter siden): Ribbenstek. Det er det de spiser i Danmark. Har sett det på Rema. Anonymkode: 98f46...f5a Thx. Du er et godt menneske 😊 AnonymBruker skrev (17 minutter siden): Jeg vet det, men sier det ikke siden du bannet. Anonymkode: 5c927...96d Mens DU... er et dårlig menneske 😠 Anonymkode: c67e4...c47 1 1
AnonymBruker Skrevet 21. november 2022 #10 Skrevet 21. november 2022 Svinestek Anonymkode: 3bd14...02e
AnonymBruker Skrevet 21. november 2022 #11 Skrevet 21. november 2022 Buklist er riktig svar Anonymkode: 8734b...159 3
AnonymBruker Skrevet 21. november 2022 #12 Skrevet 21. november 2022 AnonymBruker skrev (20 minutter siden): Ts har allerede fått svar, så det går nok bra😊 Anonymkode: 51c11...4e4 Men det var ikke riktig svar. Anonymkode: 5c927...96d 1 1
AnonymBruker Skrevet 21. november 2022 #13 Skrevet 21. november 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Men det var ikke riktig svar. Anonymkode: 5c927...96d Jo Anonymkode: 98f46...f5a
AnonymBruker Skrevet 21. november 2022 #14 Skrevet 21. november 2022 AnonymBruker skrev (11 minutter siden): Thx. Du er et godt menneske 😊 Mens DU... er et dårlig menneske 😠 Anonymkode: c67e4...c47 🤣🤣 lenge siden jeg har ledd høyt mens jeg leser på kg. Smileyene 🤣🤣 Anonymkode: ba4f3...8ce 2
AnonymBruker Skrevet 21. november 2022 #15 Skrevet 21. november 2022 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Jo Anonymkode: 98f46...f5a Nei. Det riktige svaret finnes i et annet innlegg i tråden da. Anonymkode: 5c927...96d
Elsker sjokolade Skrevet 21. november 2022 #16 Skrevet 21. november 2022 (endret) Ribbestek er tykk og ganske rund. Hvis du vil ha ribbe uten faenskap så kjøper du buklist. Det er også denne som brukes til sylteflesk og påleggsribbe. Den har kun kjøtt, fett og svor. Endret 21. november 2022 av Elsker sjokolade Skrivefeil 2 1
AnonymBruker Skrevet 21. november 2022 #17 Skrevet 21. november 2022 AnonymBruker skrev (26 minutter siden): Nei. Det riktige svaret finnes i et annet innlegg i tråden da. Anonymkode: 5c927...96d Hvordan vet du hvilket svar ts var ute etter? Ribbenstek kan være riktig det. Det er særdeles lite brusk og bein i renskåret ytrefilet sist jeg sjekka iallfall… Anonymkode: 51c11...4e4
Elsker sjokolade Skrevet 21. november 2022 #18 Skrevet 21. november 2022 AnonymBruker skrev (40 minutter siden): Hvordan vet du hvilket svar ts var ute etter? Ribbenstek kan være riktig det. Det er særdeles lite brusk og bein i renskåret ytrefilet sist jeg sjekka iallfall… Anonymkode: 51c11...4e4 Men da er det jo ribbeSTEK. Ts er ute etter ribbe. Og da er buklist det man kjøper. 2
AnonymBruker Skrevet 21. november 2022 #19 Skrevet 21. november 2022 Elsker sjokolade skrev (5 minutter siden): Men da er det jo ribbeSTEK. Ts er ute etter ribbe. Og da er buklist det man kjøper. På rema, og i Norge, kalles den for ribBENstek. Det er det samme som kotelettkammen på en familieribbe, altså den forhøyede delen med rent kjøtt. På dansk kalles den samme delen for flæskestek 🤭 Anonymkode: 9d31a...db8 1
Elsker sjokolade Skrevet 21. november 2022 #20 Skrevet 21. november 2022 (endret) AnonymBruker skrev (14 minutter siden): På rema, og i Norge, kalles den for ribBENstek. Det er det samme som kotelettkammen på en familieribbe, altså den forhøyede delen med rent kjøtt. På dansk kalles den samme delen for flæskestek 🤭 Anonymkode: 9d31a...db8 Jada. Men hvis man vil servere noe som ser ut som ribbe på julaften men vil ha den uten ben og brusk så serverer man buklist. Og jeg som elsker ribbe hadde kost meg med buklist med sprø svor og blitt skuffa hvis jeg hadde fått servert en ribbestek. Endret 21. november 2022 av Elsker sjokolade Tilleggsinformasjon
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå