Gå til innhold

Bygdekvinnelaget kjem med gode tips


Anbefalte innlegg

Skrevet

'Med kunnskap om konservering av frukt, bær og grønsaker kan vi auke lagringstida for maten. Med konservering kan vi glede oss over smaken av sommar heile året.

Kunnskap om bruk av ville vekstar og artsmangfald i naturen kan gje oss eit breiare utval av råvarer i matlaging.

I Noreg dyrkar vi fleire ulike kornslag. Korn har lang haldbarheit, og det er næringsrikt og billig. Lær deg å bake ditt eige brød. Du kan og byte ut pasta og ris med norsk bygg til middag eller i salaten.'

 
 

 

https://www.fjuken.no/debatt/i/Lll1kR/aarets-matvaredag-og-bygdekvinnene-sin-vaar-dag

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...