Nattens rytter Skrevet 21. november 2022 #1 Skrevet 21. november 2022 'Med kunnskap om konservering av frukt, bær og grønsaker kan vi auke lagringstida for maten. Med konservering kan vi glede oss over smaken av sommar heile året. Kunnskap om bruk av ville vekstar og artsmangfald i naturen kan gje oss eit breiare utval av råvarer i matlaging. I Noreg dyrkar vi fleire ulike kornslag. Korn har lang haldbarheit, og det er næringsrikt og billig. Lær deg å bake ditt eige brød. Du kan og byte ut pasta og ris med norsk bygg til middag eller i salaten.' https://www.fjuken.no/debatt/i/Lll1kR/aarets-matvaredag-og-bygdekvinnene-sin-vaar-dag
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå