AnonymBruker Skrevet 20. november 2022 #1 Skrevet 20. november 2022 Hvordan steker man kyllingfilet i ovnen best mulig? Vet det finnes mange oppskrifter på nett allerede, men synes det er vanskelig å finne frem og vite hva som er best ettersom det står så mye forskjellig. Anonymkode: ab779...091
AnonymBruker Skrevet 20. november 2022 #3 Skrevet 20. november 2022 Jeg bruker bare å sette den inn i ovnen til den er ferdig. Anonymkode: a05c8...3b5
AnonymBruker Skrevet 20. november 2022 #4 Skrevet 20. november 2022 Stekepose, 200 grader, 15-20 min, perfekt hver gang Anonymkode: 2ef4c...f87
Blåpille Skrevet 20. november 2022 #5 Skrevet 20. november 2022 Gni inn filéten med salt og pepper. Steke i panne til gylden stekeskorpe på begge sider. Sette i ovn 160 grader 10 min (spørs vel litt på størrelsen på kjøttet), evt 60 grader på steketermometer om du orker å bruke det. Skal ikke være spor av rosa i kjøttet.
Summeer Skrevet 20. november 2022 #6 Skrevet 20. november 2022 Steker i panne på medium pluss varme i godt med smør/olje blanding med et skrelt helt hvitløksfedd og salt&pepper. Så tar jeg ut av panna og setter i ovnen på 120 grader i 10-15 min. Liker igrunn best å dele fileten i 2-3 biter sånn at de blir fortere gjennomstekt og mindre sjans for rå eller tørr kylling.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå