AnonymBruker Skrevet 20. november 2022 #1 Skrevet 20. november 2022 Noen med tips? Anonymkode: b3ec3...daa
Meadow Skrevet 20. november 2022 #2 Skrevet 20. november 2022 Tar en stor ildfast form. Smører formen med olje eller smør. Hiver oppi det jeg har av grønnsaker i passe biter, f.eks poteter delt i båter, gulerøtter, løk, purre, squash, paprika. Krydrer med salt, pepper, hvitløk. Gjerne en skvis sitron. Blander alt godt. Gnir lårene inn med litt smør, salter og peprer og legger på toppen. Steker på 180-200 grader i omtrent en time, kommer litt an på hvor store lårene er. Sjekk at potetene også er ferdige med en gaffel. Serveres med en god saus.
AnonymBruker Skrevet 20. november 2022 #3 Skrevet 20. november 2022 Jeg krydrer lårene med salt, pepper, aromat, løkpulver, paprikakrydder og litt karri. Tar på en dæsj med olje og blander alt godt. Steker i stekeovn i ildfastform 200 grader i ca 45-60 minutter (kommer an på stekeovnen). Har av og til på en liten klatt med smør oppå lårene også. Steker med skinnsiden ned først, og snur de etter litt under halve tiden. Skrur gjerne opp på 225 de siste minuttene for å sikre at skinnet er sprøtt, men det er ikke alltid det er nødvendig. Anonymkode: adeca...891
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå