Gå til innhold

Akrymlid. Hva er forskjellen på tørr og tillaget kaffe?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei! Hva er forskjellen på disse to?

Tørr kaffe har hele 300(µg/kg) pr kg. Mens tillaget har så lite som 30.

Når jeg drikker kaffeen, er den da tillaget?

Anonymkode: 1f617...e39

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Noen som vet?

Anonymkode: 1f617...e39

Skrevet

Når du drikker kaffen er den tillaget, ja. Ellers hadde du måttet tygge den. :) 

Grunnen til at det er forskjell på innholdet i tørr og tillaget kaffe er at den tillagede er kraftig vannet ut. 

Anonymkode: e9c6c...b23

Skrevet
AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Når du drikker kaffen er den tillaget, ja. Ellers hadde du måttet tygge den. :) 

Grunnen til at det er forskjell på innholdet i tørr og tillaget kaffe er at den tillagede er kraftig vannet ut. 

Anonymkode: e9c6c...b23

Så nivåene på tørr kaffe er i utgangspunktet det jeg får i meg, eller skal jeg gå utifra det tillagede innholdet?

Anonymkode: 1f617...e39

Skrevet

Hei! Ville bare komme inn og si at 300µg (mikrogram; altså milliondels gram) egentlig ikke er så forferdelig mye. Det er 0.0003gram. Det som derimot ER mye, er 1kilo med kaffe! Det er jo fire hele, «vanlige» pakker med kaffe. Håper dette var litt oppklarende. :)

Skrevet
AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Så nivåene på tørr kaffe er i utgangspunktet det jeg får i meg, eller skal jeg gå utifra det tillagede innholdet?

Anonymkode: 1f617...e39

Spiser du filterkaffe med skje? Ikke det nei? Da er det tillaget kaffe du skal forholde deg til. 

Anonymkode: e9c6c...b23

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...