AnonymBruker Skrevet 17. november 2022 #1 Skrevet 17. november 2022 Hei! Hva er forskjellen på disse to? Tørr kaffe har hele 300(µg/kg) pr kg. Mens tillaget har så lite som 30. Når jeg drikker kaffeen, er den da tillaget? Anonymkode: 1f617...e39
AnonymBruker Skrevet 17. november 2022 #2 Skrevet 17. november 2022 Noen som vet? Anonymkode: 1f617...e39
AnonymBruker Skrevet 17. november 2022 #3 Skrevet 17. november 2022 Når du drikker kaffen er den tillaget, ja. Ellers hadde du måttet tygge den. Grunnen til at det er forskjell på innholdet i tørr og tillaget kaffe er at den tillagede er kraftig vannet ut. Anonymkode: e9c6c...b23
AnonymBruker Skrevet 17. november 2022 #4 Skrevet 17. november 2022 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Når du drikker kaffen er den tillaget, ja. Ellers hadde du måttet tygge den. Grunnen til at det er forskjell på innholdet i tørr og tillaget kaffe er at den tillagede er kraftig vannet ut. Anonymkode: e9c6c...b23 Så nivåene på tørr kaffe er i utgangspunktet det jeg får i meg, eller skal jeg gå utifra det tillagede innholdet? Anonymkode: 1f617...e39
Gudrund Skrevet 17. november 2022 #5 Skrevet 17. november 2022 Hei! Ville bare komme inn og si at 300µg (mikrogram; altså milliondels gram) egentlig ikke er så forferdelig mye. Det er 0.0003gram. Det som derimot ER mye, er 1kilo med kaffe! Det er jo fire hele, «vanlige» pakker med kaffe. Håper dette var litt oppklarende.
AnonymBruker Skrevet 17. november 2022 #6 Skrevet 17. november 2022 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Så nivåene på tørr kaffe er i utgangspunktet det jeg får i meg, eller skal jeg gå utifra det tillagede innholdet? Anonymkode: 1f617...e39 Spiser du filterkaffe med skje? Ikke det nei? Da er det tillaget kaffe du skal forholde deg til. Anonymkode: e9c6c...b23
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå